Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους δήμους της χώρας. Κατάληψη του δημαρχείου Πέλλας πραγματοποιήθηκε χθες.

Χθες το πρωί οι εργαζόμενοι στο δήμο Πέλλας πραγματοποίησαν κατάληψη του δημαρχείου και των εδρών των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Πέλλας διαμαρτυρόμενοι, όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση, για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και την δρομολογούμενη απόλυση χιλιάδων συναδέλφων τους. Όπως επισημαίνεται το σύνολο των εργαζομένων συμμετείχε στην κινητοποίηση ενώ ως ένδειξη αλληλεγγύης με την κοινωνία λειτούργησαν η υπηρεσία καθαριότητας, οι παιδικοί σταθμοί και ΚΑΠΗ. Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε καταλήγει λέγοντας ότι «Η αντίδραση στην οικονομική κατοχή της πατρίδας είναι ευθύνη όλων μας».... Παράλληλα με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΟΕ ΟΤΑ εξήγγειλε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στους δήμους με στάσεις εργασίας. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τα τελευταια νεα με τον βοηθο του προισταμενου που με αποφαση της κεντρικης κυβερνησης ειναι πλεον παρελθον για το ποινικο μητρωω , πως ειναι δυνατον ο δημαρχος να τον αναβαθμιζει και να ειναι και για ενα μηνα υπευθηνος στην υπηρεσια καθαριοτητας....... ο κοσμος δεν ειναι χαζος και τιμωρει δεν μπορει βοηθοι ηλεκτρολογοι να ειναι προισταμενοι γραφιαδες και κατσαπλιαδες εργατες κηπων να μην εχουν δει ουτε πρασινο γρασιδι και να ψαχνουν το ανακοντα στο 11080΄΄΄΄ και η μεγαλη μεταγραφη απο το αχλαδοχωρι να κανει τον διαιτητη