Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Εκλέχθηκαν οι αντιπρόσωποι της Πέλλας για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες Συνελεύσεις των Τοπικών Οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ του Νομού όπου συζήτησαν τη νέα Διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ και εξέλεξαν αντιπροσώπους για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 30 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου. Στις συνελεύσεις όπου συμμετείχαν μαζικά τα μέλη του κόμματος αναπτύχθηκε έντονος προβληματισμός για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι στρατηγικοί του στόχοι. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε αντιπρόσωποι για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη εκλέχθηκαν οι παρακάτω:....
Τ.Ο. Έδεσσας – Σκύδρας: Γαγλίου Πέτρος, Βόλτσης Σωκράτης, Μαντζαρά – Ψαρίκογλου Τούλα, Πασχαλίδης Ονούφριος (Νάκης), Μουρατίδης Γιώργος, Γκουϊντου – Παπαδοπούλου Αικατερίνη. Τ.Ο. Αλμωπίας: Σηφάκης Γιάννης, Λαμπρίδης Σάββας, Δάνας Κωνσταντίνος. Τ.Ο. Γιαννιτσών: Γκοτζαμάνης Βασίλης, Κιουρκτσίδης Ανέστης, Βελιγράδης Λάκης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ?

Odyseas the cyclist είπε...

http://www.spitha-kap.gr/el/sparks/?id=203&edit=1
αν μη τι άλλο θα ξελαρυγκιαστούμε να τραγουδούμε Θεοδωράκη στα βουνά! κι αυτό καλό είναι..τώρα που αποδείχθηκε πόσα σταλινο κουμουνο τρωκτικά εισήλθαν για να βλάψουν ...

Odyseas the cyclist είπε...

Υποστήριξα, στο παρελθόν, ότι οι γραμματείς της Σπίθας Κωνσταντακόπουλος και Κουβάτσος, δεν ήταν μεταδιπολικοί, δεν αποδέχθηκαν στην πράξη, την ιδρυτική διακήρυξη που ο Μίκης παρουσίασε στις 1 Δεκεμβρίου 2010. Ότι υπονόμευαν το μεταδιπολικό, παλλαϊκό και πανεθνικό κάλεσμα και εγχείρημα και επεδίωκαν να σύρουν το ΚΑΠ Σπίθα και να το καταστήσουν μαζικό χώρο του Σύριζα. Μία περίοδο στελέχη και μέλη του καπ έλεγαν ότι υπερβάλλω , αρκετοί δε, γιαυτό, "μου έκοψαν την καλημέρα"!Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου: Ο Μίκης είδε τι έκαναν και τους απέπεμψε, μιλώντας, μάλιστα για την "τρίτη και χειρότερη φράξια" της Σπίθας (δείτε στο 3.30΄, στο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_bocycvon5k#)! Ο Κουβάτσος, πήγε στο Σύριζα,... τρέχοντας.Ως είχαμε προβλέψει. Στην πολιτική γραμματεία Χανίων, που μας κατήγγειλε προχθές επειδή αποδοκιμάσαμε την Ρεπούση! Ο Κωνσταντακόπουλος...άργησε λίγο. Έμοιαζε,"προς στιγμήν", να τον έχω...αδικήσει . Όμως ...πληρώθηκε και εδώ, ο χρόνος: