Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Η ... γυναίκα του Καίσαρα και είναι και φαίνεται τίμα !

Απάντηση του Δημήτρη Ντίτουρα σε αναρτήσεις του blog
Σύμφωνα και με το δημιουργό γνωστής επιτυχίας του Μάριου Τόκα,παραφράζοντάς την, "των παιδικών σταθμών η τάξη δεν αργεί να γίνει αταξία". Νοσταλγοί μιας τέτοιας εποχής φαίνεται να είναι κάποιοι υπάλληλοι οι οποίοι ,επι προεδρίας της κ. Μαντζούκη Μαρίας, νιώθουν προφανώς να έχουν απολέσει " προνόμια" που για τη νέα πρόεδρο θεωρούνται ότι δεν συνάδουν με την ιδιότητα ενός συνετού, νομοταγούς και καθ' όλα εντίμου υπαλλήλου!Εμφορούμενη η κ. Μαντζούκη, απο την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της, απο τις αρετές της αξιοκρατίας, της δικαιοκρισίας, της αόκνου εργατικότητας και αμεροληψίας, παρά τα εκ του εντιθέτου λεγόμενα απο κάποιους κακεντρεχείς υπαλλήλους, κατάφερε.... και καταφέρνει μέχρι σήμερα-και αυτό είναι το σημαντικότερο- και συνεχίζουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους 17 παιδικοί σταθμοί και 18 ΚΑΠΗ, σε τέτοιες περιόδους κρίσης και ανέχειας, με πλήρη σχεδόν σύνθεση, αποτρέποντας με τους επιδέξιους χειρισμούς της και με κινήσεις αναπροσαρμογής το κλείσιμο ούτε ενός σταθμού, μέτρο στο οποίο κατέφυγαν πολλές διοικήσεις παιδικών σταθμών σε όμορους νομούς και την επικράτεια γενικότερα... Ουδέποτε η εξαίρετη κ. Μαντζούκη απέκρυψε επιμελώς την ύπαρξη ελλείψεων και προβλημάτων στους σταθμούς ούτε προσπάθησε να ωραιοποιήσει την υφιστάμενη κατάσταση!
Αντιθέτως, ξεπερνώντας σκοπέλους-και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι- και τις συμπληγάδες χαίρει ακρας εκτίμησης της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών, εξαιρέσει ενδεχομένως κάποιων νοσταλγών άλλων "ατάκτων" εποχών των οποίωνν οι απόψεις και τα σχόλια δεν αντέχουν σε οιαδήποτε κριτική... Εξάλλου το πιστοποιεί περίτρανα και η θυμοσοφική λαική ρήση: "Πετροβολούν την πορτοκαλιά που κάνει πορτοκάλια" και η πρόεδρος -εναντίον της οποίας κινήσατε γη και ουρανό- έχει να παρουσιάσει πλουσιοτάτη συγκομιδή! Εκ των προτέρων τις βαθύτερες των ευχαριστιών για τη φιλοξενία σας!
Δημήτρης Ντίτουρας 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησαν κάποτε έναν γυμνοσάλιαγκα που είχε ανέβει στην οροφή ενός κτηρίου. <>; Και αυτός απάντησε. ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ.
Φτάνει λοιπόν κύριε Ντίτουρα, η άοκνη και εργατική και πανεπυτυτχημένη κυρία μαντζούκη, επιτέλους δικαίωσε και την ικανότατη σύσυγό σου. ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ
και βαδίζοντας στα ψευτοπρώτυπά σου, ευχαριστώ και εγώ το blog για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακερα δεν ειπες τιποτα. έπρεπε ή οχι να γίνει αυτό που έγινε με την υπάλληλο που κάλεσε σε απολογία; Πρόσεξε τι θέση σου γιατί και εσύ υπάλληλος εισα. και ξέρεις στο δημόσιο και γενικότερα στη ζωή τιμωρείσαι για τις πράξεις σου, αλλά και για τις παραλείψεις σου. και πουσαι, άσε το γλύψιμο κατά μέρος . τα μάθαμε και τα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια, άψογος ο υμνος σας στην εξουσία. Σκεφτήκατε να του δώσεται τίτλο πχ Το δράμα μιας προέδρου που τολμά να εναντιώνεται στα συμφέροντα.
Την επόμενη φορά περιμένουμε να γράψετε ποιημα στον Πάγκαλο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ .

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα γνωρίζετε όλα κυριε Ντίτουρα μήπως μπορείτε να μας πείτε αν είναι αλήθεια ότι η γυναικα σας που εργάζόνταν στον Παιδικό Σταθμό Εσωβάλτων μετακινήθηκε πρόσφατα στη Γραμματεία της Διεύθυνσης (Μαρία Ματζούκη) στα Γιαννιτσά? (ευνοϊκή μετάθεση.
Και για να ξέρουν οι δημότες, γιατί εσείς δεν τολμάτε να το πείτε, η σύζυγος σας που μετακινήθηκε αντικατστάθηκε με συμβασιούχο υπάλληλο!!!
Άξιος λοιπόν ο ύμνος σας στην κα Πρόεδρο!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ντίτουρα και κυρία α.χ. όλος αυτός ο ύμνος που γράψατε για την κυρία μαντζούκη, θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί ως ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΤΖΟΥΚΗ, κατά το ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Εντάξει έχετε πάρει καλό βαθμό, μην εκτίθεστε άλλο.
Ντίτουρα αυτά που διαβάζω για τη γυναίκα σου είναι αλήθεια;
α.χ. αν δεχτούμε ότι είναι πολιτικά υποκινουμένη αυτή η … πολιτική δίωξη κατά της ματζούκη, επειδή η Παπαδοπούλου θα πήγαινε στο παρα κάτι με τον Παπανικολάου, τότε γιατί να μη δεχτούμε ότι τώρα διώκεται πολιτικά η Παπαδοπούλου; Για σκέψου το. Μήπως πέφτεις μέσα στο λάκο που σκάβεις; Και όσον αφορά το έγγραφο της υπαλλήλου, πράγματι θα ήθελα και εγώ να το διαβάσω για να έχω άποψη. Εσύ το έχεις διαβάσει; Είσαι από μέσα; Και ξέρεις τόσα πολλά;. Και όσο για τις άδειες που πήρε η Παπαδοπούλου ΠΑΡΑΚΑΛΩ να ελεγχθούν, αν κάποιος με ακούει, και αν κακώς έχουν δοθεί, ή αν ήταν αδικαιολογήτως απούσα η υπάλληλος, τότε να κληθεί σε απολογία αυτός ή αυτή που δεν την κήρυξε αδικαιολογήτως απούσα ή μήπως ήταν όλα νόμιμα και τα γράφεις έτσι για τη δημιουργία εντυπώσεων; (να ξέρετε ότι δεν είναι τυχαίο το ότι γράφω τα ονόματά σας με μικρά γράμματα, απλώς το κάνω για να δείξω σε όλους όσοι διαβάσουν τα όσα γράφονται στο μπλόκ αυτό, πόσο μικροί και μικρόψυχοι άνθρωποι είστε και να ξέρετε κάτι ότι όσο μιλάτε τόσο εκτίθεστε).

Ανώνυμος είπε...

Έψαξα και βρήκα στο διαδύκτιο, το ΦΕΚ, σύμφωνα με το οποίο ο Τρίτος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός, κατά ανώτερο μπορεί να φιλοξενεί ΠΕΝΗΝΤΑ (50) παιδάκια. την ημέρα. Το διοικητικό συμβούλιο του κεκεπα, και για να είμαι δίκαιος-α, η κυρία πρόεδρος, έμαθα ότι έχει γράψει ΕΞΗΝΤΑ (60) παιδάκια, (ας είναι ένα πάνω ένα κάτω, πάντως κατά πολύ περισσότερα των πενήντα). Ο δε ισχυρισμός της κυρίας προέδρου, είναι, ότι τα παρόντα είναι κάτω των 50. Και τι με αυτό κυρία πρόεδρε; Υποθετικά (ακόμα και αν δεχτούμε ότι έχεις δίκαιο) αν μια μέρα ή δύο ή 12 (μέρες) έρθουν όλα τα εγγεγραμμένα, τι θα γίνει; Τότε θα παρέχετε η ασφάλεια και η υγιεινή στα παιδάκια; Δε νομίζω. Ή στα 50 θα πείτε ΣΤΟΠ κλείσαμε; Γεμίσαμε για σήμερα; Και αν ακόμα επιμένεις, θα σε ρωτήσω. Πρέπει ή δεν πρέπει να εφαρμόζουμε τους νόμους και τους κανονισμούς; Το ΦΕΚ είναι ο νόμος. Σου δίνει πουθενά κάποιο κείμενο εντός του ΦΕΚ, την δυνατότητα δικής σου ερμηνείας; ΟΧΙ
Και για να το ξέρεις Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ (ΜΕ ΗΤΤΑ) ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται απίθανο κάποιος να έβαλε το όνομά του κάτω από τέτοιο εμετικό γλύψειμο.Καλά θα κάνει το blog να ελέγξει εαν όντως το έγραψε το κείμενο ο υπογράφων ή είναι προβοκάτσια κάποιου εχθρού του.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δημήτρη Ντίτουρα, ανταπόδοσες το καλό για την "δίκαια" μετακίνηση της συζύγου σου από τα Εσώβαλτα δίπλα στην πρόεδρο που τόσο επαινείς, και πάλι μπράβο. Αλλά όταν πάθει κάποιο παιδάκι κάτι(εξήντα νήπια σε δύο νηπιαγωγούς και δύο τουαλέτες) ή αν πέσει το τρεμάμενο δάπεδο, μην σας ακούσω να μυξοκλαίτε, γλύφτες της εξουσίας. Α, και πού 'σται, να δω πως θα ξεμπλέξετε από αυτή την ιστορία, που η αναφορά της υπαλλήλου έγινε για υπάρχοντα προβλήματα, κι εσείς το γυρίσατε στην πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση προς τον "αξιότιμο" σχολιαστή Α.Χ.

Μπορεί το σχόλιό σας να εξαφανίστηκε δια μαγείας(!!!), είτε μετά από παρότρυνση δική σας είτε μετά από πρωτοβουλία των διαχειριστών,μου προκάλεσε όμως μεγάλη εντύπωση και έχω την υποχρέωση να απαντήσω.
Διαβάζοντας, λοιπόν, το "καυστικό" σχόλιο σας που έγινε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 και προσπαθώντας να καταλάβω την δειλία, που εμμέσως γίνεται αντιληπτή, κρίνω ότι η ηλικία σας δεν ξεπερνά αυτή ενός εφήβου, αφού μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω μια τόσο επιπόλαια συμπεριφορά.
Εσείς ένας "κύριος περιοπής", δημοσιοποιείτε με περισσή ευκολία ονοματεπώνυμο υπαλλήλου του δήμου και εξαπολύετε κατηγορίες εναντίον της, ενώ ταυτόχρονα κρύβετε επιμελώς το δικό σας πίσω από αστείες συντομογραφίες του τύπου "Α.Χ.". ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!
Προφανώς, για τις κατηγορίες σας αυτές δεν έχετε αποδείξεις και πως να έχετε άλλωστε αφού δεν υφίστανται. Μέσα, λοιπόν, σε όλο αυτό το παραλήρημα κατηγοριών εναντίον της κας Παπαδοπούλου, σχολιάζετε με ειρωνικό τρόπο την άδεια που νόμιμα πήρε για προσωπικούς λόγους.Μήπως εσείς παίρνετε άδεια απο τη σημαία και νομίζετε ότι το κάνουν άλλοι; Και εδώ πέφτετε σε μια πολύ μεγάλη ΓΚΑΦΑ! Δεν θα καθήσω να σας αναφέρω τους λόγους της αδείας (γι΄αυτό άλλωστε λέγονται και προσωπικοί), το μόνο που θα ευχηθώ είναι όλο αυτό που πέρασε η κα Παπαδοπύλου και η οικογένειά της, εκείνη την μακράν περίοδο της αδείας της, να μην χρειαστεί να το υποστείτε ποτέ στην ζωή σας! Πριν ακουμπήσετε το πληκτρολόγιο να σκέφτεστε καλύτερα τι θα γράφετε.
Και επειδή, εγώ, ως ΑΡΡΕΝ βγήκα από το μαιευτήριο και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζουν στο υπόλοιπο της ζωής μου, οφείλω να σας συστηθώ:

Παπαδόπουλος Δημήτριος του Κων/νου (γιος της κας Παπαδοπύλου)

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που ένα παιδί 26 ετών σας παραδίδει μαθήματα μέσω internet!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβω αγόρι μου!!!! Αλλά δυστηχώς σε αυτό το πλανήτη υπάρχουν και "άνθρωποι" δίχως αρχές και παιδεία!!!
Τα ερπετα είναι λιγότερο σιχαμερά απο αυτούς....

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Παπαδόπουλε, δε σε γνωρίζω. Γνωρίζω όμως τη μητέρα σου, έχω συνεργαστεί μαζί της. επίσης γνωρίζω και την κυρία πρόεδρο, και με αυτήν έχω συνεργαστεί. Το θεωρώ πλεονασμό, όμως, θα σου δηλώσω (για να το μάθουν και άλλοι) ότι, τίποτα από όσα έχουν γραφτεί από τον-την α.χ. (κατ εντολή της κυρίας προέδρου) δεν ισχύει. είναι όλα ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. δε θα ασχοληθώ εδώ και τώρα, με αυτό το κακό συναπάντημα, το οποίο θα διαλυθεί ΕΞ ΟΝ ΣΥΝΕΤΕΘΕΙ-ΗΓΚΗΚΕΝ Η ΩΡΑ. Εδώ τώρα, θα ασχοληθώ μόνο με σένα και για πολύ λίγο, γιατί τα λόγια είναι περιττά. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ (που ούτε αυτό δεν σεβάστηκαν και το αναφέρουν με τις άδειες κλπ) ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Και για να χρησιμοποιήσω την παροιμία του κυρίου ντίτουρα (ξέρεις του γνωστού ποιητή και αμερόληπτου κριτή, του οποίου η γυναίκα είναι ευνοούμενη της κυρίας προέδρου), μη στεναχωριέσαι για τίποτα, γιατί <>
Και επειδή δεν έχω σπουδάσει όπως ο κύριος ντιτουρας ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη.
Και μια απάντηση στον-στην ανώνυμο φίλο, της 17-12-12 και ώρα 10:15 μ.μ. Ναι άγνωστε φίλε, αυτός το έγραψε το κείμενο, κανένας εχθρός του. Θεωρεί τον εαυτό του τόσο πιο μπροστά από όλους τους άλλους, που δε διστάζει να βάζει το όνομά του παντού (το έχει ξανακάνει-κάποτε έγραψε ποίημα επειδή οι γυναίκες έπλεναν τα χαλιά στο παιδικό σταθμό εσωβάλτων) ακόμα και σε τέτοιο εμετικό γλείψιμο, όπως το αποκαλείς.

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη προαναφερόμενη υπάλληλος,ανήκει στους λίγους δημοσίους υπαλλήλους που ξεχωρίζουν για το ήθος τους, την παιδεία, την συνέπεια την εργατικότητα. Θα ήθελα πολύ να μπορούσαν όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους πέρασαν απο παιδικό σταθμό που ήταν η Κα Παπαδοπούλου για να πούνε απο έναν χαρακτηρισμό γι αυτή τη υπάλληλο. Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα έλεγαν και έναν καλό λόγο. Απορώ πραγματικά γιατί τόσο μένος!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Γυναικα του Καίσαρα (κ. Ντίτουρα) ούτε δείχνει, αλλά ουτε και είναι τίμια. Και καλά θα κάνετε (όλοι και όλες) να μην (με) προκαλείτε, γαιτί έχω στοιχεία και αν συνεχίσετε θα τα βγάλω. παράδειγμα: τις πέμπτες που οι ημέτερες πηγαίνουν στην λαίκή αγορά, χρεώνονται οι ολιγόωρες; Δεν συνεχίζω γιατί θα πέσει πολύ το επίπεδο, όμως αν χρειαστεί θα το κάνω γιατί μόνο έτσι κάποιος μπορεί να τα βγάλει πέρα μαζί σας. Και βεβαίως τώρα δεν αναφέρομαι στον "συγγραφέα μας" αλλά στην τρόικα που προσφάτως έγινε κουαρτέτο, εξερουμένης πάντα της κυρίας προέδρου, η οποία εξάλλου ειναι και το πρώτο βιολί και ως εκ τούτου, δεν ειναι δυνατόν να λογίζεται ώς απλό μέλος της τρόικας ή του κουαρτέτου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόσο μένος; ρώτα την πρόεδρο την διευθύντρια και τον-την α.χ.