Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Μετράνε μέρες οι αιρετοί που ορίστηκαν σε έμμισθες θέσεις ευθύνης από το δήμαρχο Πέλλας. Στην αρχή του έτους ανακοινώνει τους αντικαταστάτες τους…

Άτυχοι … οικονομικά σε σχέση με τους προκατόχους τους, θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που θα οριστούν από το δήμαρχο Πέλλας στις έμμισθες θέσεις των αντιδημάρχων και προέδρων Νομικών Προσώπων αλλά και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Και αυτό γιατί η αποζημίωση για τις παραπάνω θέσεις έχει περικοπεί σημαντικά το πλαίσιο των ευρύτερων περικοπών. Ωστόσο αυτό δεν μειώνει την αγωνία των μελών της παράταξης που διοικεί το δήμο Πέλλας που περιμένουν στη σειρά για να αναλάβουν κάποια από τις θέσεις αυτές. Δεδομένη άλλωστε θεωρείται η αλλαγή όλων των προσώπων που ορίστηκαν σε θέσεις ευθύνης στο ξεκίνημα της θητείας αυτής, άσχετα από το έργο και την αποτελεσματικότητα που έχουν παρουσιάσει. Οι ενδοπαραταξιακές ισορροπίες.... άλλωστε δεν επιτρέπουν πειραματισμούς και υποχρεώνουν τον δήμαρχο στην πεπατημένη και στο δρόμο που χάραξαν οι προκάτοχοί του. Ξηρός, Ανδρεάδης και Δεληγιαννίδης είναι οι επικρατέστεροι αφού η παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο την διετία δεν πέρασε απαρατήρητη με τον τρίτο να φέρεται ότι αναλαμβάνει αντιδήμαρχος οικονομικών ενώ ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας Γιώργος Ανδρεάδης θεωρείται βέβαιο ότι αναβαθμίζεται σε πρόεδρο της Επιχείρησης. Ερωτηματικό παραμένει η αξιοποίηση της νέας γενιάς συμβούλων όπως Βασιλειάδης, Φάκκας και Τοπάλογλου που κρατούν στάση αναμονής ενώ Σαμόπουλος και Παπαδόπουλος Γ. Κώστας που έχουν εμπειρία από την συμμετοχή τους στις διοικήσεις Βαμβίνη δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεχθούν την μη αξιοποίηση τους. Βέβαια η αλλαγές προσώπων ούτως η άλλως ανοίγουν μια νέα σελίδα στο δήμο Πέλλας με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά αφού α) ξεκινά η περίοδος της αντίστροφης μέτρησης για τις επόμενες εκλογές, β) ξεκινούν με πιο ουσιαστικό τρόπο οι ζυμώσεις για τη δημιουργία παρατάξεων που θα συμμετέχουν στις επόμενες εκλογές γ) οι πιέσεις των δημοτών για ατομικές εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια θα ενταθούν και δ) οι προκλήσεις για την υλοποίηση των μεγάλων εξαγγελιών του δημάρχου θα βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα των αντιπάλων του. Υπομονή και θα μάθουμε !!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΟΔΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
31 ΔΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Αντιδήμαρχος ο Ντίτουρας με σύμβουλο την γυναίκα του και προισταμένη την Μαντζούκη!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε να ξεκουμπίζονται σιγα σιγα ολοι....
Εχω αηδιάσει με την κατασταση στον Δήμο!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΗΚΟΒΑΡΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

σταθερος στο ωραριο για να καλυψη την ασταθεια του εργου,εχει μεγα εργο θεληματων,

Ανώνυμος είπε...

διαθεσιμοτητα : η νεα μοδα!!!!!!!!!!