Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Σε αναμονή του ορισμών των νέων αντιδημάρχων οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας

Την αγωνία των μελών της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο επιτείνει ο δήμαρχος Πέλλας ο οποίος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων και προέδρων Νομικών Προσώπων στο δήμο Πέλλας για το υπόλοιπο της θητείας της παρούσας δημοτικής Αρχής. Σίγουρα η απόφαση είναι δύσκολη αφού η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις επόμενες εκλογές έχει ήδη αρχίσει ενώ ο αυστηρός και πιεστικός έλεγχος στη διαχείριση των οικονομικών στους δήμους που επιβάλλεται στο εξής από την πολιτεία, προϋποθέτει επιλογές που θα πρέπει δικαιώσουν το δήμαρχο και την απόφασή του. Σε κάθε περίπτωση η απόφασή του αυτή δεν θα αργήσει να γίνει γνωστή αφού σήμερα όσοι επισκέφθηκαν.... το δημοτικό μέγαρο αντίκρισαν στα γραφεία των αντιδημάρχων άδειες καρέκλες. Ο ίδιος πάντως ήταν παρών και δέχτηκε ευχές από συνεργάτες και δημότες ενώ είχε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα του δήμου Πέλλας που τρέχουν την περίοδο αυτή.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ,ΠΑΣΣΑΛΗΣ,ΞΗΡΟΣ,ΤΟΣΙΟΣ,ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ,ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ,ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Βασιλειαδης

Ανώνυμος είπε...

http://et.diavgeia.gov.gr/f/dimospellas/ada/%CE%92%CE%95%CE%A6%CE%A6%CE%A9%CE%9E%CE%A4-%CE%A1%CE%94%CE%9D



1. Στον κ. Τόσιο Γεώργιο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών τις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, της κοινωνικής πολιτικής και της πολιτικής ισότητας των φύλων.

2. Στον κ. Πασσαλή Χρήστο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης
τις αρμοδιότητες τεχνολογίας, πληροφορικής και επικοινωνιών.

3.Στον κ. Τοπάλογλου Στέφανο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου
Αλεξάνδρου τις αρμοδιότητες παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, νέας γενιάς.

4. Στον κ. Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου τις αρμοδιότητες που αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία, την Πολεοδομία,

5. Στον κ. Σαμόπουλο Νικόλαο Αντιδήμαρχο στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας
τις αρμοδιότητες γεωργίας ,κτηνοτροφίας.

6. Στον κ. Βασιλειάδη Βασίλειο Αντιδήμαρχο τις καθ’ ύλη αρμοδιότητες που αφορούν την Οικονομική Υπηρεσία, τον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη, τη Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

7. Στον κ. Ανδρεάδη Γεώργιο Αντιδήμαρχο τις αρμοδιότητες που αφορούν την καθαριότητα το περιβάλλον το πράσινο, την πολιτική προστασία, τη Διοίκηση – Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τη Διαφάνεια και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα που δεν ακούγεται είναι του Παπαγεωργίου ο οποίος έχει σιωπήσει τελευταία ακουσίως ή εκουσίως. Περιμένουμε πολλά από έναν άνθρωπο με αποδεδειγμένο ηθος αλλα και γνώση. Καλοί και οι αγρότες αλλά ας τοποθετειθει και καποιος που ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Απο το πρωι ειναι γνωστα τα ονοματα των νεων Αντιδημαρχων αλλα τα blogs της Πέλλας ζουν το δικο τους παραμυθι και ειναι στον κοσμο τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ. Η ΔΕΚΒ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΩ ΣΩΜΑ!!ΤΟΝ ΚΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩ ΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!