Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Εκδήλωση – συζήτηση στα Γιαννιτσά για την αντιμετώπιση του φασισμού και του ρατσισμού στα σχολεία

Η Β΄ ΕΛΜΕ Πέλλας, ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, Σύλλογοι γονέων και το Αντιφασιστικό Μέτωπο Γιαννιτσών διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση την Κυριακή, 3-2-2013, ώρα 11 το πρωί, στο δημαρχείο Γιαννιτσών (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας το φασισμό και το ρατσισμό στα σχολεία» και ομιλητή τον κ. Γεώργιο Τσιάκαλο, καθηγητή Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ. Επειδή το θέμα είναι επίκαιρο και πολύ σημαντικό, θα ήταν χρήσιμο να το παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και μαθητές.

3 σχόλια:

Νίκος είπε...

Ούτε στα σχολεία ούτε πουθενά.
Έξω οι λαθρομετανάστες φασίστες που αντιμετωπίζουν ρατσιστικά την Ελληνική μειοψηφία

Ανώνυμος είπε...

Νίκο μου έχω έναν καλό ψυχίατρο που κάνει τζάμπα συνεδρίες (αν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη) για να σε κάνει άνθρωπο. Βέβαια υπάρχει πάντα η επιλογή να μείνεις όπως είσαι!!!

Νίκος είπε...

Ένα και μόνο σχόλιο αρκεί για να φανερωθεί η εμπάθεια και ο ρατσισμός των αντιρατσιστών.
Ο μόνος ρατσισμός που βλέπω είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Τόσο από το κράτος όσο και από τους λαθρομετανάστες.
Οι Έλληνες τείνουν να γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους την χώρα, την στιγμή που σφαγιάζονται, βιάζονται, χτυπούνται και βασανίζονται από εγκληματίες λαθρομετανάστες. Επομένως, έχει νόημα να μιλάμε για ρατσισμό κατά των Ελλήνων περισσότερο από ποτέ. Κι όμως, ούτε κάποιος πολιτικός (πλην Χρυσής Αυγής) αναφέρθηκε ποτέ σε αυτόν τον ρατσισμό, ούτε κάποια φυλλάδα έγραψε ποτέ για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, ούτε ένας δημοσιογράφος δεν έκανε ένα ρεπορτάζ για την Ελληνική μειοψηφία του κέντρου της Αθήνας, ούτε μία ΜΚΟ δεν κινητοποιήθηκε ποτέ για να προστατέψει τους Έλληνες από τους λαθρομετανάστες εγκληματίες!