Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Για πάγκους, κουρτίνες και ζαχαρωτά υπάρχουν αρκετά λεφτά… αλλά για την Αναγέννηση ούτε ευρώ


Ανεξήγητη παραμένει η στάση του δημάρχου Πέλλας απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στην οποία αρνείται πεισματικά να δώσει έστω και ένα ευρώ, παρά τις δημόσιες δηλώσεις του ότι θα στηρίξει την ομάδα οικονομικά και αναλογικά, όπως έπραξαν οι προκάτοχοι του στο παρελθόν. Και επειδή η δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοια, μάλλον είναι για τους αφελείς διαβάστε πως με απευθείας ανάθεση ο δήμαρχος Πέλλας έδωσε 3.018 ευρώ σε καιρό κρίσης… σε επαγγελματία της Θεσσαλονίκης για τη διακόσμηση του Πολύκεντρου και για ζαχαρωτά!  
Aριθ. Αποφ. : 601/2012.  Ο δήμαρχος Πέλλας Αναθέτει απ’ ευθείας.... στον προμηθευτή Ράντου Λ. Αλεξάνδρα, Διοαργαν. Παιδικών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, με Α.Φ.Μ….., Δ.Ο.Υ.: Νεαπόλεως, την προμήθεια εορταστικών κατασκευών (Χριστουγεννιάτικο ζαχαρόσπιτο, διακοσμητικός πάγκος, Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δάφορα διακοσμητικά είδη, ξύλινα ράφια, ταμπέλα, κουρτίνα κτλ.) για το Πολύκεντρο Γιαννιτσών και για τις ανάγκες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού από 01-12-2012 έως 06-01-2013 στα Γιαννιτσά του Δήμου Πέλλας, συνολικής δαπάνης 3.081,15 € με το Φ.Π.Α. (23%). Για την Αναγέννηση όμως ούτε ένα ευρώ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α.Ε
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όλοι εμείς να πληρώνουμε την Αναγέννηση;;; Για ποιον λόγο να δίνουμε χρήματα σε μια Π.Α.Ε.;;; Ας ψάξει να βρει επενδυτές, κι αν δεν μπορεί ας παίξει στα τοπικά!

Ανώνυμος είπε...

αυτο το ζαχαρωτο με την Αναγεννηση να το τρωτε μονοι σας.
Η Αναγεννηση ειναι μια ομαδα-εταιρεια πλεον και δεν ειναι η Ομαδα της Πόλης που ηταν καποτε.
Αυτοι που την διοικουν να πληρωσουν τα χρεη τους αλλιως να πανε σπιτια τους. Και οι 10-15 τυχαρπαστοι αποτυχημενοι που το παιζουν εραστες της ομαδας να βαλουν το χερι στην τσεπη τους και να πληρωσουν και οχι να ζητιανευουν απο τον Δημαρχο ο οποιος διαχειριζεται τα χρηματα των Πολιτων και δεν εχει δικαιωμα να τα σκορπαει. Και μην μιλανε για δηθεν Αγνο Αθλητισμο που προσφερουν στην Νεολαια της Πόλης γιατι γελανε και οι πετρες με αυτες τις παρλαπιπες. ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα με την Αναγέννηση σας απασχολεί απ'όλο αυτό το δημοσίευμα; Το ότι έδωσε τη "δουλειά" στη Θεσ/νίκη κι όχι σε έναν ή και δύο τέλος πάντων επαγγελματίες των Γιαννιτσών δεν σας προκαλεί τίποτα; Ετσι ενισχύει ο καλός μας δήμαρχος την αγορά της πόλης που καταρρέει πλέον; Ας έρθει η επαγγελματίας από τη θεσ/νίκη να πληρώνει δημοτικά τέλη και ό,τι άλλο προς όφελος αυτού του ξεφτιλισμένου δήμου επιτέλους!!! Ντροπή σας όλους εκεί μέσα (Δημαρχείο) που τ'ανέχεσθε όλα αυτά και άλλα πολλά......

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 5:22, μάλλον κανένας παπάρας δημοτικός σύμβουλος είσαι, που μάλλον πήρες ψήφους και από φιλάθλους της Αναγέννησης. Αλλά μην στεναχωριέστε.... οι μέρες περνούν γρήγορα και φυσικά γνωρίζεται το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών στον Δήμο Πέλλας. Ο καιρός γαρ εγγύς και για σας λοιπόν, η Αναγέννηση ανήκει στην πόλη, στον δήμο Πέλλας. Αλλά μου φαίνεται πως δεν σας αρέσει αυτό, τα προσωπικά σας με τον πρόεδρο της Αναγέννησης θα τα πληρώσετε σύντομα.Παπάρες ε παπάρες.

Ανώνυμος είπε...

ασ πληρωσει πρωτα αυτος τα χρεη του και ασε μας εμας που δεν χρωσταμε σε κανεναν και σιγα μην κρεμαστει ο Δήμαρχος σε 5-6 ανεγγεφαλους σαν εσας γιατι τοσοι ειστε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΜΕΝΑ,ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ?ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ..