Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τα μέλη της «Δημοτικής Ενότητας» του δήμου Πέλλας έκοψαν την πίτα τους

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη ο συνδυασμός « Δημοτική Ενότητα» του δήμου Πέλλας. Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης συγκεντρώθηκαν στην Τοπική Κοινότητα «Άγιος Γεώργιος» της μα καταδείξουν με αυτόν τον τρόπο τις προθέσεις της παράταξης αλλά και την βούλησή τους για την ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας του δήμου Πέλλας. Στην εισήγηση του ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπανικολάου, έκανε μια αποτίμηση της διετίας που πέρασε, αναλύοντας παράλληλα τον τρόπο που θα κινηθεί ο συνδυασμός μέχρι την λήξη της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά και οι προτεραιότητες που τεθούν, με ορίζοντα .... τις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν, ως γνωστό, τον Ιούνιο του 2014. Στη συνάντηση τα μέλη της παράταξης εξέθεσαν τις απόψεις τους για τα θέματα που θα πρέπει να τεθούν για προώθηση και συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας. Το τυχερό φλουρί μοιράσθηκαν η εκκλησία και ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Τσίτσος.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟ,ΑΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΌΤΕ ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΒΕΙ ΠΙΤΕΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΕΞΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανικολαου θα ξαναγινει δημαρχος ειτε το θελετε καποιοι,ειτε δεν το θελετε. Οσο γι αυτους που πιστευουν σε διαρροες{φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο},θα μεινουν με την ελπιδα που πεθαινει τελευταια.Ποιος θα τον κερδισει ρε παιδια??? Ο αυτοκρατορας Ιουλιος Σταμκος ¨η ο διευθυντης που σε καθε εκλογες ειναι παρων και οταν πλησιαζουν αυτες γινεται ΛΑΓΟΣ και κριτικαρει τους παντες για τα παντα??? ΝΙΚΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΠΡΟΣ {ουτε δεξια ουτε αριστερα} ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΩΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 60-40% ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλαρακι{11"29 30-1-13} ντετεκτιβ εισαι ωστε να γνωριζεις τοσο καλα που θα πανε οι νεοδημοκρατες συμβουλοι του Παπανικολαου ???.Ετσι τον παρηγορειτε τον καημενο τον Σταμκο ??? Τι νομιζεις οτι ειναι αυτους που υπονοεις ??? Μαλλον αυτοι τον ξερανε,ενω εσυ εισαι οπαδος του "πιστευε και μη ερευνα".Παντως θα εχει πολυ γελιο,γιατι εγω βλεπω μονο δυο υποψηφιους.Τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και τον ΣΙΣΚΟ !!!