Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δεν σταματούν να μιλούν στο κινητό οι αξιωματούχοι στο δήμο Πέλλας

Μπορεί να ακούμε καθημερινά για νοικοκύρεμα και ελέγχους στις δαπάνες των δήμων και του δημοσίου, αλλά κάποιες από αυτές φαίνεται ότι παραμένουν ψηλά. Για παράδειγμα ο δήμος Πέλλας κατέβαλε για τα κινητά τηλέφωνα του δημάρχου των επτά αντιδημάρχων και τριών υπηρεσιακών προϊσταμένων 1487,63 ευρώ για χρεώσεις ενός μόνο μηνός. Το ποσό ακούγεται υψηλό με δεδομένο ότι οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας παρέχουν προνομιακά πακέτα σε εταιρίες, επιχειρήσεις, δήμους κ.λπ., με χαμηλό πάγιο και πολύ μεγάλο χρόνο δωρεών συνομιλίας. Αν κρίνουμε από το ποσό που πληρώνει ο δήμος πάντως, όλοι οι παραπάνω αξιωματούχοι δεν κατεβάζουν το τηλέφωνο από το αυτί τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

0ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ; ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΝΕΣΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΥΚΤΙΑ?

ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.