Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Την Μ. Πέμπτη η συνάντηση των βουλευτών της Πέλλας με το Δ.Σ. της ΕΓΣ Γιαννιτσών. Ποια θέματα θα τεθούν στο τραπέζι…

Η πορεία εξυγίανσης της ΕΓΣ μέσα από τη νέα μορφή που θα λειτουργήσει στο μέλλον, η ρύθμιση των δανεικών της υποχρεώσεων και τα προβλήματα των παραγωγών με την αδυναμία καρπόδεσης στη φετινή περίοδο, είναι τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν στην μεθαυριανή συνάντηση (Μ. Πέμπτη) το πρωί στα γραφεία της Οργάνωσης, μεταξύ της διοίκησης της ΕΓΣ Γιαννιτσών και των βουλευτών της Πέλλας. Αυτό συμφωνήθηκε σήμερα μετά από επαφές της διοίκησης με τους εκπροσώπους του νομού στο κοινοβούλιο, οι οποίοι καλούνται να συμβάλλουν και αυτοί με τις παρεμβάσεις τους .... στην προσπάθεια της διοίκησης για να καταστεί βιώσιμη η Οργάνωση που πλέον θα λειτουργεί με πιο αυστηρά κριτήρια, ελέγχους και οικονομικό προγραμματισμό. Βέβαια υπάρχει πάντα και η πίεση των παραγωγών για αποζημιώσεις εξαιτίας της οικονομικές ζημιάς που προκάλεσαν στις δενδρώδεις καλλιέργειες οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να το πιστέψουμε?
Εγινε η εξυγίανση του ταλαίπωρου ελληνικού κράτους με τις παρεμβάσεις -μνημονιακές υπογραφές αυτών των βουλευτών και ήρθε η ώρα της Ενωσής μας?
Χορτάσαμε απο δελτία τύπου βουλευτών και πολιτικάντηδων.Καμιά πρόταση σοβαρή για ανάπτυξη ,να γίνει εστω και ενα βήμα μπροστά θα προτείνουν? θα μας πούνε επιτέλους την μαγική συνταγή τους για την "φίλη" μας την ανεργία ?

Ανώνυμος είπε...

H ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...