Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τι είπε στην εισήγηση του ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος σχετικά με τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος υπερασπίστηκε την θέση του για την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης με επιχειρήματα που ξεκίνησαν με μια ιστορική αναδρομή λέγοντας ότι η πρώτη προσπάθεια για να γίνει το έργο αυτό ξεκίνησε την περίοδο 2003 – 2006 αλλά δεν υλοποιήθηκε λόγω λήξης του 3ου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης. Στη συνέχεια σημείωσε ότι υπάρχει δυνατότητα απευθείας χρηματοδότησης μέσα από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της κατασκευής του έργου γιατί όπως ισχυρίστηκε υπάρχει θέληση της διοίκησής του για αναβάθμιση της πόλης και αυτό πρέπει να ξεκινήσει με τη κατάργηση του διπλοπαρκαρίσματος. Στο σχέδιο που έχει ο ίδιος και οι συνεργάτες του προτάσσουν .... την ανάπλαση του κέντρου της πόλης, την δημιουργία ποδηλατοδρόμων, που θα οδηγήσει στην προσέλκυση τουριστών όπως ισχυρίστηκε. «Θέλουμε να δώσουμε ταυτότητα στην πόλη. Θα κάνουμε αυτό που όλες οι προηγούμενες διοικήσεις ήθελαν άλλα απλά το εύχονταν..» τόνισε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΧΟΡΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΑΠΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 7-9 ΩΡΑ ΚΑΙ 12:00 ΜΕ 13:30 .