Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Με δύο ομίλους το πρωτάθλημα της Football League. Στο β όμιλο η Αναγέννηση Γιαννιτσών

Στις 29 Σεπτέμβρη η σέντρα.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Football League (Β εθνικής) καταρτίστηκαν οι δύο όμιλοι των 14 ομάδων του φετινού πρωταθλήματος και ορίστηκε η ημερομηνία έναρξής του. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών θα αγωνιστεί στο Β όμιλο στον οποίο θα συμμετέχουν επίσης οι παρακάτω ομάδες: Ηρακλής, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Καλαμαριάς, Βατανιακός, Δόξα Δράμας, Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος, Νέα Καβάλα, Κασσιόπη, Πιερικός, Νίκη Βόλου, Τύρναβος. Οι ομάδες που θα ανέβουν στην Super League είναι τρεις και θα προκύψουν .... με τη διαδικασία των play off. Στα play off θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου που θα αγωνιστούν σ’ ένα πρωτάθλημα δεκατεσσάρων αγωνιστικών. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5-9-2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ένωσης. Η έναρξη του Πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με την συναυλία που δόθηκε για την ενίσχυση της ομάδος;; Κανένα άρθρο για την άρνηση διεξαγωγής της την επόμενη μέρα.!! όλα γαργάρα. που είναι τα λεφτά του κοσμάκι; ποιος είναι υπεύθυνος στο να τους αποζημιώσει;; Αν το έκανε ο δήμος 5 άρθρα θα έγραφες , εδώ όμως πρρρ..!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα, γιατί δεν μπόρεσες να μπείς τζάμπα όπως κάνεις στις συναυλίες και τα θέατρα που φέρνει ο δήμος και η ΔΗΚΕΠΑ.
Αλλά σε πιάνω αδιάβαστο ... γιατί μάλλον κάνεις πως δεν ξέρεις πόσες θεατρικές παραστάσεις του δημου ματαιώθηκαν φέτος και το blog δεν έγραψε τίποτα..
Οσο για τις αποζημιώσεις ο δήμος ξέρει και αποζημιώνει καλά!!
Βλέπε την πρόσφατη ανάθεση στην υποψήφια του δημάρχου από την Κρύα Βρύση. Πληρώνουμε 7000 χιλιάρικα για αποζημίωση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα.. και μόνο με τον τρόπο που μου απάντησες φάνηκε τελικά που ανήκεις και πόσο σου λείπει το δωρεάν και η αρπαχτή..και για να έχουμε ένα καλό ερώτημα ο για πείτε μας για ποιες θεατρικές παραστάσεις μιλάς. καλό είναι να μιλάμε με στοιχεία.
Και κάτι τελευταίο , επειδή παρακολουθώ το πότε δημοσιεύεις τα άρθρα σου , πιστεύω ότι αυτός που απάντησε , ή έχει το χάρισμα να βλέπει τα σχόλια πριν δημοσιευθούν ή είναι ο ιδιωκτήτης του μπλογκ που μάλλον τον πείραξε το σχόλιο . Δεν πειράζει ξυδάκι..για να δω την δημοσίευση τώρα...
Y.Γ εγώ εισητήριο πλήρωσα..όσο για εσένα πλήρωσε κανένα φόρο..!!!