Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Αποτελέσματα εκλογών στο Σύλλογο Εργαζομένων δήμου Πέλλας


Με εντυπωσιακά αυξημένη συμμετοχή και σε ενωτικό κλίμα διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και την ΑΔΕΔΥ Νομού. Η Χαρακτηριστικά ψήφισε διπλάσιος αριθμός εργαζομέρνων σε σχέση με την προηγούμενη εκλογή ΔΣ (240 στην τωρινή εκλογή έναντι 114 στην προηγούμενη). Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών το Δ.Σ. με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους συναδέλφους που προσήλθαν αλλά και την εφορευτική επιτροπή για την μεθοδικότητά της και σημειώνει χαρακτηριστικά «Η συμμετοχή αυξάνει τις ευθύνες των εκλεγμένων, όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ώρα. Οι επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος απαιτούν... ενότητα και αγωνιστικότητα. Επαναλαμβάνουμε ότι η αντιπροσώπευση αποτελεί βαρύ καθήκον και όχι προνόμιο. Εξαιρετικοί συνάδελφοι βρέθηκαν εκτός ΔΣ αλλά οι αγώνες μας χρειάζονται όλους. Καλούς αγώνες σε όλους, εκλεγμένους και μη.» 
Ποιοι (9) εκλέγονται για το Δ.Σ. του Συλλόγου με σειρά σταυροδοσίας: Αβραμίδης Ελευθέριος 136, Καρυπίδου Σοφία 130, Δεμιρτζόγλου Βασίλειος 100, Ξένου Μαρία 92, Σπαθάς Νικόλαος 92, Μαυροκεφαλίδου Εύα 85, Παπαδημητρίου Ελένη 82, Χατζηαντωνίου Ελένη 65, Παυλίδου Ελισάβετ 64. 
Ποιοι (12) εκλέγονται αντιπρόσωποι στο Νομαρχιακό συνέδριο της ΑΔΕΔΥ Πέλλας με σειρά σταυροδοσίας: Βελιγράδης Στέλιος 140, Αβραμίδης Ελευθέριος 136, Ξένου Μαρία 99, Δεμιρτζόγλου Βασίλειος 92, Σπαθάς Νικόλαος 87, Μαυροκεφαλίδου Εύα 81, Παπαδημητρίου Ελένη 76, Χατζηαντωνίου Ελένη 67, Παυλίδου Ελισάβετ 66, Χαλκιάς Στέργιος 58, Παπαδόπουλος Φιλάρετος (Άρης) 57, Μπόλλα Αικατερίνη 56. Για την Ελεγκτική Επιτροπή έλαβαν: Γιάντσου Ζαχαρώ 106, Τσακμάκης Αλέξανδρος 103, Τσιφίδα Γαρυφαλλιά 85.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .ΝΟΜΙΖΩ Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΗ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΗ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝ .ΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΑΠΟΧΗ .

Υ.Γ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ.