Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δρόμος προς ΧΥΤΑ… Μια διαδρομή που εκτός από λακκούβες προσφέρει και θέαμα σκουπιδιών

 Τι κι αν φτιάχτηκε ο ΧΥΤΑ.. Τι κι αν η ανάγκη για καθαρό περιβάλλον γίνεται όλο και περισσότερο επιτακτική. Για κάποιους αρμόδιους και μη, αυτό αποτελεί μια λεπτομέρεια την οποία την ξεπερνούν με ευκολία και αδιαφορούν για τις επιπτώσεις των πράξεων και των ενεργειών τους. Στο δρόμο προς το ΧΥΤΑ Γιαννιτσών που είναι γεμάτος λακκούβες και επικίνδυνος για όσους οδηγούς απορριμματοφόρων καθημερινά κινούνται σε αυτόν, συναντά κανείς μπάζα και σκουπίδια που κάποιοι ασυνείδητοι φρόντισαν να αφήσουν εκεί. Και καλά αυτός ο αχρείος που τα πέταξε... δεν έχει συνείδηση … όμως θα περιμέναμε από τους αρμόδιους στον τομέα αυτό στο δήμο Πέλλας, τουλάχιστον να φροντίσουν να τα μαζέψουν για να μην γίνονται ρεζίλι με την εικόνα αυτή. Τώρα θα μου πείτε εδώ μέσα στο ΧΥΤΑ δεν μπορούν να τα φέρουν βόλτα με αποτέλεσμα να εισπράξει ο δήμος ένα ακόμη πρόστιμο, για το δρόμο θα ενδιαφερθούν….

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΤΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΓΚΟΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑ ΟΡΙΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ .ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ..!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ (ΚΛΑΔΙΑ, ΣΤΡΩΜΑΤΑ)? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΣΑΚΙΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ε 'συγγραφέα του ιστολογίου'....
ξεκίνα να ανεβάζεις όλα τα σχόλια
μπας και πείσεις ότι δεν τα παίρνεις απ' τον Στάμκο κ ότι έχεις έστω και ίχνος αξιοπρέπειας και επαγγελματικής ευσυνειδησίας...

-αλλιώς θα αρχίσω να ανεβάζω τα ποστ σε άλλα μπλογκσποτ του νομού και θα δούνε όλοι πόσο ρεζίλης είσαι
προειδοποιήθηκες..... :)