Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ένας επικίνδυνος φωτεινός σηματοδότης … μας θυμίζει την αδιαφορία των υπευθύνων στα Γιαννιτσά

Αυτό δεν το ξέραμε … αλλά το μάθαμε στο δήμο Πέλλας. Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι οι φωτεινοί σηματοδότες είναι κάθετοι στο έδαφος για να είναι ορατοί από τους οδηγούς. Φαίνεται όμως ότι στο δήμο Πέλλας θεωρούν ότι πρέπει να έχουν κλίση προφανώς για να φέγγουν και στο έδαφος. Η εικόνα του φωτεινού σηματοδότη στον κόμβο των παλαιών σφαγείων αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Το επικίνδυνο στο γεγονός αυτό είναι ότι στο συγκεκριμένο σημείο όπου καταλήγουν πολλοί δρόμοι η κίνηση είναι μεγάλη και συνεπώς η σηματοδότηση βοηθάει στην αποφυγή ατυχημάτων. Τώρα αν οι αρμόδιοι στο δήμο Πέλλας θεωρούν ότι η εικόνα αυτή βοηθάει τους οδηγούς.... και την ασφάλεια τους αλλά και των πεζών τότε ελπίζουμε να αναθεωρήσουν την άποψη τους. Αν πάλι συμφωνούν με την επισήμανση τότε ας κάνουν κάτι για να καλύψουν την αδιαφορία η την ανικανότητα τους να βάλλουν τις σωστές προτεραιότητες στις μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις που απαιτούνται στο δήμο Πέλλας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΝΑΥΛΟΝ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ? ΟΧΙ.. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ - Η ΔΗΜΟΥ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ? ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ? ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ? ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να το επισημάνετε εσείς για να αποφασίσουν να το αποκαταστήσουν?