Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Σημαντικές γαλάζιες παρουσίες … στην ομιλία του Γρηγόρη Στάμκου


Η Νέα Δημοκρατία ήταν παρούσα αν μη τι άλλο στη σημερινή ομιλία του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου. Με τον πιο έντονο τρόπο μάλιστα αφού στην πρώτη σειρά απέναντι από τον ομιλητή κάθισαν ο Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός υγείας Δημήτρης Μπαρτζόπουλος, ο βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιάννης Ανδρίτσος και ο τομεάρχης της Ν.Δ. στην Μακεδονία Νίκος Φώτος. Δεν γνωρίζουμε αν είχαν ανειλημμένες… υποχρεώσεις αλλά δεν διακρίναμε στην αίθουσα τους έτερους βουλευτές του κόμματος Γιώργο ... Καρασμάνη και Ιορδάνη Τζαμτζή. Πάντως παρά την απουσία τους το κλίμα είχε έντονο μπλε χρώμα, όπως λέμε δηλαδή Νέα Δημοκρατία η καλύτερα η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Στάμκο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΣΗ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού επιτρέπουμε ακόμη τους μνημονιακούς όχι μόνο να κυκλοφορούν ανάμεσα μας, αλλά και να τολμούν να ζητούν την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Οι δύο απο τους τρεις της φωτογραφίας, είναι υπεύθυνοι για τον πόνο και την δυστυχία που έχουν προκαλεσει στον ελληνικό λαό. Δεν έχουν καταλάβει όμως τίποτε. Κρίμα που ο ένας είναι και ψυχίατρος. Τρομάρα του. Ζούν σε έναν δικό τους κόσμο, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και πως θα την γραπωσουν για να μην τους φύγει.Ο τρίτος της φωτογραφίας, κυνηγάει την εξουσία. Μακάρι να ήξεραν τις έννοιες τσίπα, ευαισθησία, ντροπή.