Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αν το μέγεθος των συγκεντρώσεων έβγαζε δήμαρχο σήμερα ο δήμος Πέλλας θα είχε τη νέα Δημοτική Αρχή

Όσοι διέδιδαν ότι η σημερινή εκδήλωση – ομιλία του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο θα σηματοδοτούσε την απαρχή της αντίστροφης μέτρησης για τη διοίκηση του, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται πιο σοβαρά αφού η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Αν λοιπόν ο όγκος των συγκεντρώσεων έβγαζε δημάρχους τότε ο δήμος Πέλλας σήμερα θα είχε δήμαρχο. Βέβαια αν ήταν τόσο απλό το θέμα δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε και εκλογές, αλλά επειδή η κάλπη ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγάλει, καλό είναι να είμαστε όλοι συγκρατημένοι γιατί οι εκπλήξεις ...δεν έλειψαν στο πρόσφατο μάλιστα παρελθόν. Και  κυρίως αυτοί που μιλούν για «περίπατο» και για μια άνετη επικράτηση απλά για να δημιουργήσουν κλίμα. Ο δρόμος μέχρι την κάλπη είναι μακρύς και η εκτίμηση μας είναι ότι θα έχουμε μακριά νύχτα το βράδυ των εκλογών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!! ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ........

Ανώνυμος είπε...

και τι σημαίνει ότι υπάρχει και η Κρυα βρυση?
Ειστε σιγουροι ότι η Κρυα Βρυση θα ψηφίσει Καστεριδη?
Θα μείνετε με την όρεξη.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ? ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΟ.