Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Παύλος Κελεσίδης ζητά δημόσιο διάλογο με τους συνυποψήφιους του από τους άλλους Συνδυασμούς

 Το γάντι στους συνυποψήφιους του από τους Συνδυασμούς ρίχνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, καλώντας τους σε μια δημόσια συζήτηση όπου θα τεθούν τα μεγάλα προβλήματα της Πέλλας και της τοπικής κοινωνίας αλλά και οι προστάσεις για την επίλυσή τους. Στην ανοιχτή πρόσκληση που κατάθεσε αναφέρει τα εξής: «Καλώ τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες της ΠΕ Πέλλας σε δημόσια συζήτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται και για το πώς αντιλαμβάνονται τον ρόλο της Αντιπεριφέρειας με γνώμονα τα προβλήματα που βιώνουν ... οι πολίτες της Πέλλας σήμερα. Να πάρουμε θέση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα (γεωργία- κτηνοτροφία- υλοτομία), με την ανεργία, τις κοινωνικές δομές (υγεία – παιδεία – ασφάλιση), την φορολόγηση του πολίτη (χαράτσια) και την πλήρη απομόνωση της ΠΕ Πέλλας (συγκοινωνίες).Τέλος να συζητήσουμε για τις υποδομές του τόπου μας.
 Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα Κελεσίδης Παύλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Κελεσίδη έμαθα ότι υποστηρίζεις και τον μαχητη του Σύριζα κύριο Παπανικολάου μήπως να βοηθήσετε και λίγο Σόντρα? Το ΠΑΣΟΚ σε νέο μανδύα.
ΔΕ