Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αιχμηρή επιστολή προς την Διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας από το Δ.Σ. του Εθνικού Γιαννιτσών.

   Επιστολή διαμαρτυρίας και προαναγγελία αποχώρησης από το πρωτάθλημα απέστειλε το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Εθνικός Γιαννιτσών, προς την διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας κατηγορώντας την για μεθοδευμένες διαιτησίες σε βάρος της ομάδος του. Μάλιστα στην αιχμηρή επιστολή γίνεται λόγος για προαποφασισμένα αποτελέσματα και για πρωτάθλημα φαρσοκωμωδίας. Αναλυτικά στην επιστολή μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της ομάδος των Γιαννιτσών αναφέρει τα εξής:
"Αξιότιμοι κύριοι  Με την παρούσα επιστολή – υπόμνημα σας γνωστοποιούμε τις προθέσεις μας για άμεση αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Πέλλας. Δεν αντέχουμε να συμμετέχουμε σε μια φαρσοκωμωδία ούτε να είμαστε μαριονέτες ... στα χέρια κάποιων αφανών παραγόντων και κάποιων φανερών διαιτητών. Δεν μπορούν κάποιοι διαιτητές με τους αντίστοιχους βοηθούς τους να προσέρχονται στα γήπεδα και να έχουν ήδη προαποφασίσει το αποτέλεσμα του αγώνα πριν καν ξεκινήσει, βρισκόμενοι σε εντεταλμένη υπηρεσία και εκτελώντας άνωθεν εντολές. Δεν μπορούν κάποιοι να μην σέβονται τον ιδρώτα των αθλητών, τον χρόνο και χρήμα που αφιερώνουν οι υγιείς παράγοντες στα αθλητικά σωματεία αλλά και το υστέρημα του φίλαθλου κόσμου που προσέρχεται ακόμα -για πόσο- στα γήπεδα. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και αν δεν μπορείτε να καρατομήσετε τους ανάξιους διαιτητές και επόπτες – επόπτριες τότε κακώς είστε σε αυτήν την θέση. Εκλεχθήκατε πριν λίγο καιρό και υποσχεθήκατε νέο όραμα και πνοή στα γήπεδα της Πέλλας. Αντί αυτού γινόμαστε μάρτυρες παρασκηνιακών γεγονότων. Έχει ήδη προαποφασιστεί ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες ομάδες απλώς κοσμούν το πρωτάθλημα. Αφορμή για την ενέργεια μας αυτή είναι η πολλοστή φορά που γίνεται αλλοίωση αποτελέσματος από το διαιτητικό τρίο σε αγώνα της ομάδας μας". 
 Στη συνέχεια της επιστολής καταγράφουν τα διαιτητικά λάθη στον εντός έδρας αγώνα της ομάδος τους την Κυριακή 28 Δεκέμβρη με αντίπαλο την Ακαδημία Κρύας Βρύσης και ζητούν την καρατόμηση του διαιτητή και των βοηθών του και τον μη ορισμό τους σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει να δώσει αν τελικά δώσει η ομάδα του Εθνικού και καταλήγουν με μια αιχμή προς τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Αβραάμ Πανίδη σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ας σταματήσει πλέον και η καραμέλα ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας κ. Πανίδης Αβραάμ βοηθάει την ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών καθώς η ομάδα μας δεν έχει ευνοηθεί σε κανένα παιχνίδι, αλλά αντιθέτως έχει αδικηθεί πολλές φορές και δε θα βρισκόταν στο σημείο αυτό με την έναρξη του δεύτερου γύρου να καταθέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: