Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Δήλωση Διονύση Σταμενίτη για την προκήρυξη εθνικών εκλογών.


Μετα την δήλωση του πρωθυπουργού για διάλυση της βουλής και προκήρυξη εκλογών λόγω αδυναμίας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η χώρα οδηγείται σε εκλογές και τον λόγο έχει πλέον ο ελληνικός λαός, ο οποίος με την επιλογή του θα δώσει τις ξεκάθαρες λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Σε αυτές τις εκλογές καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία, που αποδεδειγμένα είναι η μόνη πολιτική δύναμη που με συνέπεια και υπευθυνότητα υπερασπίζεται διαχρονικά τα εθνικά συμφέροντα, και σε εκείνες ... τις πολιτικές δυνάμεις που σήμερα σέρνουν τη χώρα σε πρόωρες κάλπες, παίζοντας με την τύχη του ελληνικού λαού. Από τη μια είναι η Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι η πολιτική δύναμη που με τις ιστορικές της επιλογές, αποκατέστησε τη Δημοκρατία και την θωράκισε μετέπειτα με την είσοδο μας στην τότε ΕΟΚ, άσκησε το βέτο στο Βουκουρέστι και κράτησε ψηλά την υπόληψη και την υπερηφάνεια των Ελλήνων, και που από το 2012 αποσόβησε την άτακτη χρεοκοπία και την επιστροφή στη δραχμή, αποκατέστησε την αξιοπιστία της χώρας, σταθεροποίησε την οικονομία, κέρδισε το μεγάλο στοίχημα της δημοσιονομικής προσαρμογής και προχώρησε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, επαναφέροντας την Ελλάδα στον διεθνή οικονομικό χάρτη. Και από την άλλη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που παρά τη θέληση του ελληνικού λαού, να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και σε αντίθεση με το πνεύμα του Συντάγματος, το οποίο προτάσσει την συνεννόηση και την συναίνεση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες κάλπες, αδιαφορώντας για την πορεία της, χωρίς σχέδιο για την διαχείριση της οικονομίας, με ξεκάθαρη αδυναμία να υπερασπιστεί τα εθνικά μας συμφέροντα. Όλοι πλέον αναγνωρίζουμε ότι οι προσπάθειες και οι θυσίες των τελευταίων χρόνων δεν πρέπει και δεν θα αφήσουμε να πάνε χαμένες. Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε την υπευθυνότητα απέναντι στον λαϊκισμό, τη σταθερότητα απέναντι στην αβεβαιότητα. Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς απέδειξαν ότι μπορούν και έχουν σχέδιο για να ξεπεράσει οριστικά η Ελλάδα τη μεγάλη περιπέτεια της οικονομικής κρίσης, και το υλοποιούν βαδίζοντας στον δρόμο της ασφάλειας και της αλήθειας. Είναι ο δρόμος που μας οδηγεί ενωμένους, όλους τους Έλληνες, στη Νέα Εποχή. Είμαι σίγουρος ότι και οι ψηφοφόροι του Νομού Πέλλας αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεται τα 2,5 τελευταία χρόνια από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία και θα την επιβραβεύσουν με την ψήφο τους».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερώσει κάποιος, τον εν λόγω κύριο, πως αν ο Ελληνικός λαός επιθυμούσε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ στα πράγματα, θα το αποδείκνυε με τις πράξεις του. Αν το πιστεύατε αυτό, κύριε μου, δεν θα τρέματε για την θέση σας, εσείς και οι ομοϊδεάτες σας. Δεν έχετε ιδέα για το τι θέλει ο κόσμος. Δεν δύνασθε να τον αφουγρασθείτε.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, δεν χρειάζονται περαιτέρω διαφήμιση. Οι 5000+ αυτοκτονίες, μιλούν από μόνες τους. Το ίδιο και η καθημερινή εξαθλίωση του απλού λαού, τον οποίο θυσιάζετε χωρίς ίχνος τύψεων, στον βωμό του ανελέητου πλουτισμού του "κεφαλαίου", με ψευτοπροφάσεις της επερχόμενης ανάπτυξης. Αλήθεια, με τι μέσο έρχεται η συγκεκριμένη; Μήπως με τα πόδια;;;

Μπορεί οι πολίτες να μην έχουν διάθεση για εκλογές, αφού έχετε καταφέρει με τις πολιτικές σας να τους κάνετε να σας σιχαθούν, όλους ανεξαιρέτως. Να είστε όμως σίγουρος πως επιθυμούν σφόδρα να σας δουν έξω από το κάδρο της διακυβέρνησης, άλλους στην φυλακή και άλλους στα σπίτια σας.

Ειδικά οι ψηφοφόροι του Νομού Πέλλας, δεν προλαβαίνουν να μετρούν έργα ανάπτυξης!!!

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε και αποτελώ ψηφοφόρο του. Η Ελλάδα και η καθημερινότητα μου, καθώς και εκείνη της οικογένειας μου, με νοιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

και με ποιο δικάιωμα κυριε μιλατε εκ μερους του Ελληνικού Λαόυ ???
Οι βουλευτες ειναι ψηφισμένοι απο Ελληνες και αυτο τους δινει το δικαιωμα να μιλανε. Εσείς επο που παιρνετε αυτο το δικαιωμα ???

Ποιος νομιζετε οτι ειστε ?
Καλα θα κανετε να μιλάτε μονο για τον εαυτο σας...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΟΝΥΣΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 25/1/2015 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΔΗ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ................

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερώσω τον κύριο "Ανώνυμο της 31ης Δεκεμβρίου 2014 - 10:09 μ.μ." πως στα πλαίσια της δημοκρατίας που υποτίθεται πως έχουμε ως πολίτευμα, ο καθένας μας έχει το απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζει τις απόψεις του, εφόσον το κάνει με κόσμιο τρόπο, με επιχειρήματα και σεβόμενος τους συνομιλητές του.

Εγώ, ανέφερα κάποια πράγματα με την άποψη μου. Πράγματα δεδομένα, τα οποία γνωρίζουν, δυστυχώς, ακόμη και τα παιδιά.

Εσείς, πέραν του να προσπαθείτε να με φιμώσετε, κάτι που σας διαβεβαιώ πως δεν μπορείτε να πετύχετε, τι νομίζετε πως κάνατε;;;

Υ.Γ. Δεν έχω καμία διάθεση να το πάω σε προσωπική διαμάχη. Έγραψα αυτό που πιστεύω, χωρίς να προκαλέσω, παραθέτοντας κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα. Όποιος διαφωνεί, εδώ είμαστε για να το συζητήσουμε σε βάθος. Παρατηρήσεις του στυλ "με ποιο δικαίωμα μιλάω εκ μέρους του ελληνικού λαού" εκεί που σας παίρνει κύριε μου. ;)