Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Πέλλας την Παρασκευή

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 7:30μμ στην βοηθητική αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου στα Γιαννιτσά θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Πέλλας για να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
1. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων – λιπαντικών και ψήφιση πίστωσης. 2. Αποζημίωση Γεωργίου Δρασλιάκη. 3. Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διαγωνισμών (υποχλωριώδες Νάτριο, Πολυηλεκτρολίτη, Σκυρόδεμα). 4. Αίτηση σπουδαστή ΤΕΙ για Πρακτική άσκηση (Κιόσογλου Γρηγόριος). 5. Έγκριση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών για τον καθαρισμό γραφείων ΔΕΥΑΠ (ΠΔ 28/80) .... 6. Πρόταση του ΔΣ ΔΕΥΑΠ για τον ορισμό Ορκωτών Λογιστών για τον έλεγχο των χρήσεων 2011 και 2012 της επιχείρησης. 7. Έγκριση προμήθειας υλικών για τις ανάγκες του υποέργου «Αρχαιολογικές εργασίες» του έργου «Κατασκευή αποχέτευσης Πέλλας – Νέας Πέλλας». 8. Ενημέρωση του ΔΣ για ημερίδα της ΕΔΕΥΑ που έγινε στην Αθήνα 19/3/2015. 9. Αιτήσεις – Διάφορα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΙΑ ΔΕΥΑ 70.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ?? ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ Π@Π@ΛΑ. ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΙΝΟΥΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ.