Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδηλώσεις του δήμου Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑΠ σε συνεργασία με φορείς στο πλαίσιο της Εμποροπανήγυρης


Ο δήμος Πέλλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας, στο πλαίσιο της έναρξης και λειτουργίας της ετήσιας Εμποροπανήγυρης, διοργανώνουν στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών πλούσιες εκδηλώσεις σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους του Δήμου.
 Από την Κυριακή 6 έως και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 το βράδυ: Παρουσίαση χορευτικών Τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων του δήμου Πέλλας. Διοργάνωση ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας - Πολιτιστικοί Σύλλογοι Δήμου Πέλλας. Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ώρα 9.00 το βράδυ: Ετήσια Μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ώρα 9.00 το βράδυ: .... Επίδειξη Tae Kwon – Do. Διοργάνωση ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας - Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do «Φίλιππος» Γιαννιτσών. Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου ώρα 9.00 το βράδυ: Επίδειξη Tae Kwon – Do. Διοργάνωση ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας - Αθλητικός Σύλλογος «ΓΕΝΕΣΙΣ» Γιαννιτσών. Για όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2382084381 και 2382084371.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται η πανυγηρη και ο δημος δεν κοιταζει να ασχοληθει με τους καδους σκουπιδιων στα Γιαννιτσα που ολοι βρωμανε απο αποσταση και ντροπιαζουν την πολη;; Τοσο δυσκολο ειναι να απολυμανθουν αυτες οι εστιες μικροβιων;;; Δεν περπατανε μεσα στην πολη οι υπευθυνοι;;