Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Χάντμπολ Α1 γυναικών - Νίκη εντός έδρας για τις γυναίκες του «Μέγα»

  Σημαντική νίκη εντός έδρας έκανε η γυναικεία ομάδα Handball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» με αντίπαλο τον «Φιλώτα Φλώρινας» και με σκορ 40-31 το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» αποζημιώνοντας για άλλη μια φορά με το καλό τους παιχνίδι στο γήπεδο τους πολλούς και ένθερμους οπαδούς της ομάδας. Οι παίκτριες του προπονητή Αλέξανδρου Ταρινίδη , παίζοντας με τις νέες τους εμφανίσεις που είναι ευγενική χορηγία της εταιρίας κατεψυγμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών «ALTERRA», αποφασισμένες για τη νίκη από την αρχή του αγώνα προηγήθηκαν στο σκορ .... και δεν άφησαν ούτε για μια στιγμή περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα. Στο τέλος του παιχνιδιού αφιέρωσαν την νίκη τους στον προπονητή τους ως δώρο για τα γενέθλιά του!!! Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου. Με την εμφάνισή τους μου έκαναν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου. Θέλω να σταθώ στο ότι αγωνίσθηκαν όλα τα κορίτσια και έδωσαν λύσεις και αυτές που ήρθαν από τον πάγκο. δείχνοντας ότι ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και αυτό είναι κέρδος για την ομάδα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Φιλώτα και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του στο τέλος του πρωταθλήματος.». 
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Ταρινίδης Α.): Πυριτίδου, Ξηρίδου , Τροχίδου 4, Ζιάκα, Παναγιωτίδου 4, Πλιόγκα 2, Τσιτσούκη 5, Μαυροπούλου, Ντιμτσούδη 1, Φράγκου 12, Τρελλοπούλου 1, Ανδρίτσου 6, Πέιου, Αναστασίου 4, Τσαλουκίδου 1, Παρασκευαίδου.
 «Φιλώτας» Φλώρινας: Παραστατίδου, Βλάχου, Βαφειάδου, Τσουτσουλάκη 4, Γαλανούδη 1, Σκόδρα Τ. 3, Σκόδρα Ν 2, Κεβρεκίδου, Γεωργιάδου 1, Φυκάκη 1, Καλαιτζίγλου 1, Grozdanovska 10, Γκάτσιου 5, Αβραμίδου, Σιδηροπούλου 1, Ζαρογιάννη 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: