Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Διπλό για τη γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του «Μέγα» στο Αμύνταιο

Οι γυναίκες της ομάδας Handball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» αντιμετωπίζοντας την ομάδα του « Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ» κατάφεραν και πήραν τους 2 βαθμούς της νίκης το περασμένο Σάββατο 7 Νοεμβρίου σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυνταίου και με σκορ29-21. Οι παίκτριες του Αλέξανδρου Ταρινίδη ξεκινώντας το παιχνίδι προηγήθηκαν στο πρώτο 5λεπτο του αγώνα με ένα γκολ (2-3) και παρά την σθεναρή αντίσταση της αντίπαλης ομάδας (σκορ 10λέπτου 4-4) έχτισαν σιγά - σιγά την διαφορά προηγούμενετου παιχνιδιού και αποφασισμένες για τη νίκη αφού έκαμψαν όλες της αντιστάσεις του «Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ» αύξησαν σταδιακά την διαφορά προηγούμενες κάποια στιγμή και πάνω από 10 γκολ και έφθασαν στο τελικό 21-29 φεύγοντας από το Αμύνταιο με τους 2 σημαντικούς βαθμούς της νίκης και σκαρφάλωσαν έτσι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 γυναικών . Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αλέξανδρος Ταρινίδης, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι διότι δεν είχαμε αγωνιστική δράση το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έπρεπε αυτή την εβδομάδα να δουλέψουμε πάρα πολύ πάνω στο πλάνο που είχαμε για το παιχνίδι με τον Αμύντα. Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου που παρά τα προσωπικά τους προβλήματα λόγω σχολικών υποχρεώσεων , βρήκαν την δύναμη και το θάρρος από τους ίδιους τους εαυτούς να ανταπεξέλθουν στο παιχνίδι. Ήταν απλά μία νίκη και πλέον κοιτάμε μπροστά για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φιλώτα.». Πολύ καλή η διαιτησία των Πατιού Κ. και Τσιάνα Β. Τα πεντάλεπτα:2-3, 4-4, 6-7, 8-11, 10-12(ημιχ.), 12-16, 13-19, 14-23, 16-24, 17-27, 21-29.
ς σε κάποια διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου μέχρι και 4 γκολ και τέλειωσαν το ημίχρονο με διαφορά 2 γκολ (σκορ ημιχρόνου 10-12). Στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας πλέον τον πλήρη έλεγχο ... .
 Ε.Σ. Αμύντας (Νίκος Γιώσκος): Τζαραλή, Μπάντη 2, Γεωργιάδου 1, Ζντραβέφσκα 8, Κωτσοπούλου, Παρασκευοπούλου E., Σουμελίδου, Τσιομπάνου 7, Ταιρίδου, Ρακκοπούλου, Παρασκευοπούλου X., Καλογήρου 3, Κανάργια. 
 Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών (ΑλέξανδροςΤαρινίδης): Πυριτίδου, Ξηρίδου 1, Τροχίδου 3, Σωτηριάδου, Παναγιωτίδου 6, Πλιόγκα 1, Τσαλουκίδου, Τσιτσούκη 1, Ντιμτσούδη 1, Τρελλοπούλου, Φράγκου 8, Κεχαγιά, Ανδρίτσου 7, Αναστασίου 1, Παρασκευαίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: