Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτάθλημα Handball Α1 γυναικών. Νέα νίκη εκτός έδρας για τον «Μέγα»!

 Με το ροζ φύλλο αγώνα στα χέρια του επέτρεψε ο «Μέγας» από το Αμύνταιο το Σάββατο 30-1-2016 πετυχαίνοντας νίκη εκτός έδρας επί της ομάδας Handball του Φιλώτα Φλώρινας με σκορ 33-28. Τα κορίτσια του «Μέγα» μπήκαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα δυνατά στο παιχνίδι και βρίσκονταν συνέχεια μπροστά στο σκορ κλείνοντας το 1ο ημίχρονο με διαφορά 6 γκολ(13-19). Στην επανάληψη το προβάδισμα στο σκορ του «Μέγα» συνεχίστηκε δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίχτριές του και να φθάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα28-33. Απομένει μία αγωνιστική το επόμενο Σάββατο 6 Φεβ. 2016 απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ν. Ιωνία για τη λήξη της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος και η ομάδα του «Μέγα» ήδη άρχισε ... να προετοιμάζετε για τη συμμετοχή της στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος που οδηγεί σε μία θέση στην τετράδα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αλέξανδρος Ταρινίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Προσπαθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να παίζουμε καλύτερο HANDBALL.Σήμερα στο παιχνίδι υπήρξαν διαστήματα που οι αθλήτριές μου έκαναν ακριβώς αυτό που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και αυτό είναι πολύ θετικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες επίσης να ευχαριστήσω την ομάδα του Φιλώτα για την φιλοξενία τους και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. ».    
Φιλώτας Φλώρινας (Τσουτσουλάκη Τάνια): Αντρέγιεβα, Βαφειάδου, Γεωργιάδου, Κιοσέ, Σκόδρα, Τραγαράκη, Κεβρεκίδου, Αλεξίου, Γαλανούδη 1, Φυλάκη 4, Καλαϊτζόγλου 3, Γκροσντανόφσκα 14, Γκάτσιου 2, Σιδηροπούλου 1, Ζαρογιάννη 3. 
Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών (ΑλέξανδροςΤαρινίδης): Πυριτίδου, Ξηρίδου , Τροχίδου 1, , Παναγιωτίδου 4, Πλιόγκα, Τσιτσούκη 2, Μαυροπούλου, Ντιμτσούδη, Ρουσοπούλου, Φράγκου 8, Τρελοπούλου, Ανδρίτσου 10 Αναστασίου 8, Κεχαγιά, Λαζαρίδου, Παρασκευαίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: