Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτάθλημα Handball A1 γυναικών. Πάλεψε για την έκπληξη αλλά δεν τα κατάφερε ο «Μέγας»

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του «Μέγα» στην τελευταία αγωνιστική της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας γυναικών από την πρωτοπόρο ομάδα της Ν. Ιωνίας το Σάββατο 6 Φεβ. 2016 και με σκορ29-33. Οι αθλήτριες του «Μέγα» κάνοντας σε γενικές γραμμές μία καλή εμφάνιση προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα να παραμείνουν κοντά στο σκορ και στάθηκαν άξια απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο προσπαθώντας για την έκπληξη τελειώνοντας το 1ο ημίχρονο με διαφορά τριών γκολ πίσω στο σκορ(13-17). Στην επανάληψη η ομάδα της Ν. Ιωνίας αν και κατέβηκε με 12 αθλήτριες βασιζόμενη στην εμπειρία τους κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά μέχρι και 7 γκολ (45λεπτό 20-27) οι παίκτριες του «Μέγα» όμως κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά φθάνοντας στο τελικό 29-33... Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αλέξανδρος Ταρινίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Σήμερα παίξαμε με μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό με επαγγελματίες αθλήτριες και μεγάλη εμπειρία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ωραίο θέαμα και πιστεύω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε το σημερινό παιχνίδι. Η δική μου ομάδα μόνο κέρδος έχει από αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι ο χρόνος δουλεύει για εμάς… ». Η ομάδα του «Μέγα» με 12 βαθμούς τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α΄φάσης του πρωταθλήματος της Α1 κατ. γυναικών HANDBALL και συνεχίζει στην επόμενη φάση με το γκρουπ των πρωτοπόρων. Το Δ.Σ. του συλλόγου μαζί με όλους τους φίλους της ομάδας συγχαίρουν τον προπονητή Αλέξανδρο Ταρινίδη και όλες τις αθλήτριες του τμήματος γυναικών για την μεγάλη τους προσπάθεια και επιτυχία. 
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Α. Ταρινίδης): Πυριτίδου, Ξηρίδου 1, Τροχίδου 2, Παναγιωτίδου 5, Πλιόγκα, Σωτηριάδου,Τσιτσούκη, Μαυροπούλου, Ντιμτσούδη, Ρουσοπούλου, Φράγκου 5, Τρελοπούλου, Ανδρίτσου 11, Αναστασίου 4, Κεχαγιά, Λαζαρίδου 1. 
Ο.Φ. Νέας Ιωνίας (Penjovic V): Κεπεσίδου, Μπαλάφα 8, Braver 1, Παπανικολάου 7, Παπά 6, Ζυγούρα, Πανούση, Χατζηπαρασίδου 4, Βασιλειάδου, Μασμανίδου 1, Χρονοπούλου 4, Στουγιαννίδου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: