Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Φ. Σ. Εδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος»


Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» μετά από τις αρχαιρεσίες της 17ης Απριλίου 2016. Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε η κατανομή αρμοδιοτήτων και η συγκρότηση σε σώμα ως εξής:
      Πρόεδρος :Γιάννης  Χατζηπέγιου, Αντιπρόεδρος, Υπεύθυνος εκδρομών, μουσικών εκδηλώσεων: Γιάννης Σταματίου, 
Γραμματέας: Βαγγέλης  Κυριακού, Ταμίας, έφορος κτιρίου
    Θεανώ Σύρκου, Εφορος Λαογραφικού τμήματος: Ηλίας Ιακωβάκης, Υπεύθυνος Εικαστικών: Χρήστος Παλάνης,
Υπεύθυνος κινηματογράφου:Ιωάννης Κίτκας, Έφορος Δημοσίων Σέσεων: Κατερινα Αθανσίου, Υπεύθυνος Εικαστικών: Τρύφων Κίτσος....

Η φιλοσοφία των μελών του νέου Δ.Σ. εστιάζει στην εγρήγορση σε ότι αφορά το κτίριο του Συλλόγου και για τον λόγο αυτό συναντήθηκε με τον δήμαρχο Έδεσσας με τον οποίο συζήτησε την πορεία εργασιών του κτιρίου. Το νέο Δ.Σ. προγραμμάτισε τις εικαστικές εκδηλώσεις, του τμήματος λαογραφίας καθώς και την επαναλειτουργία Θερινής Λέσχης Κινηματογράφου.
Διοργανώνεται και φέτος ο «Μήνας Μάιος» με  εκθέσεις ενός ζωγράφου  και δύο φωτογράφων . Οι εκθέσεις θα  διαρκέσουν τρεις εβδομάδες και θα λάβουν χώρα στον γνωστό καταξιωμένο χώρο του Παρθεναγωγείου .
Το τμήμα Λαογραφίας έχει προγραμματίσει να διοργανώσει αλλά και να συμμετέχει σε μια σειρά εκδηλώσεων
Για το καλοκαίρι του 2016 αποφασίστηκε, σε συνεργασία  με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση  Δήμου Έδεσσας , η λειτουργία θερινής κινηματογραφικής λέσχης . Οι προβολές θα γίνονται κάθε Δευτέρα στον θερινό κινηματογράφο στην περιοχή των Μύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: