Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Συγκέντρωση υπογραφών για την προστασία της λίμνης Βεγορίτιδας

Ανακοίνωση του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας
Είναι γνωστές οι περσινές προσπάθειες για άνοιγμα του θυροφράγματος της Άρνισσας με σκοπό την ταπείνωση της στάθμης της λίμνης Βεγορίτιδας, προς όφελος των λίγων, αλλά ισχυρών πολιτικά και οικονομικά, καταπατητών των δημόσιων εκτάσεων της λίμνης Βεγορίτιδας. Δυστυχώς, οι ίδιοι άνθρωποι απεργάζονται τα ίδια σχέδια και φέτος...
Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας διοργανώνει ψήφισμα στήριξης της προσπάθειας για προστασία της λίμνης Βεγορίτιδας από τους καταπατητές και τους πολιτικούς τους υποστηρικτές. Η διαδικασία συγκέντρωσης ηλεκτρονικών υπογραφών στο avaaz είναι σε εξέλιξη, ενώ τα μέλη του Συλλόγου θα συγκεντρώσουν υπογραφές ...
από όλους όσους δεν έχουν πρόσβαση ή τη σχετική εξοικείωση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Συγκεντρώνουμε υπογραφές από τους πολίτες που θέλουν μία υγιή λίμνη σε ένα υγιές φυσικό περιβάλλον.
Υπογράψτε μαζί μας για να δώσουμε οριστικό τέλος στα όνειρα εκείνων που θέλουν να μετατρέψουν τη Βεγορίτιδα σε μία θλιβερή γούρνα για να δημιουργήσουν χωράφια.
Όλοι μαζί αντιστεκόμαστε σε όσους, με διάφορες προφάσεις, προσπαθούν να καταστρέψουν το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας. Αντιστεκόμαστε σε όλους εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν την ευλογία σε κατάρα!
Περαιτέρω ενημέρωση στην σελίδα του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας (www.lakevegoritida.gr) και στο Facebook (https://www.facebook.com/S.P.Vegoritidas/).

Δεν υπάρχουν σχόλια: