Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ταξίδεψε σήμερα στον ουρανό το πρώην στέλχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Απεβίωσε σήμερα το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ένας καθαρός και ακούραστος αγωνιστής των μεγάλων οραμάτων και διεκδικήσεων της κοινωνίας όπως αυτές εκφράστηκαν στη μεταπολίτευση από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον Ανδρέα Παπανδρέου του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης, γνωστός για την ικανότητά του να οργανώνει τις ιστορικές συγκεντρώσεις του κόμματος. Μέχρι την τελευταία του πνοή, παρέμενε σταθερός και πιστός στις θέσεις που εξέφραζε η Ιδρυτική Διακηρυξη του Κινήματος της 3ης Σεπτέμβρη, εκφράζοντας τις πολιτκές του απόψεις μέσω της Αριστερής Πρωτοβουλίας της οποίας ήταν εμπνευστής και ηγετική μορφή.
 Όπως έγινε γνωστό, τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών....
"Χάσαμε ένα σύντροφο που  υπηρέτησε το ΠΑΣΟΚ με τον δικό του μοναδικό τρόπο..", δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε:  «Ο Γιώργος ταυτίστηκε με το ΠΑΣΟΚ. Με ήθος, με ανιδιοτέλεια και με ευλαβική προσήλωση στην ιδρυτική μας διακήρυξη και στον ιδρυτή μας που τον έκανε να ξεχωρίζει σε όλη του την διαδρομή.
Πιστός στο Κίνημα, δεν ζήτησε και δεν διεκδίκησε τίποτα άλλο εκτός από την ισχυρή του παρουσία και επίδραση στην φυσιογνωμία και ταυτότητα του Κινήματος. Έφυγε σήμερα και ένα κομμάτι της ψυχής μας. Καλό ταξίδι Γιώργο …. Θα μας λείψεις …»

Δεν υπάρχουν σχόλια: