Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Λήξη θεατρικής περιόδου με το Θεατρικό εργαστήρι στην Έδεσσα

Υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας το Εδεσσαϊκό Θέατρο  σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε., την ΔΕΥΑ Έδεσσας και τον Ποδηλατικό σύλλογο του Αερωπού, καλεί τους δημότες της Έδεσσας να συμμετέχουν αλλά και να  απολαύσουν ένα τρίωρο εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από την πλατεία Στουγιαννάκη στις 6 το απόγευμα με τους ποδηλάτες, θα ακολουθήσει η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού Ανθοέκθεσης από τον δήμαρχο της πόλης και η σκυτάλη θα περάσει στο Θεατρικό Εργαστήρι  του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, ... όπου τα παιδιά με συντονίστρια τη Θεατροπαιδαγωγό  Χρύσα Αλεξάκη θα παρουσιάσουν δρώμενο με τίτλο « Η Ωραία μολυσμένη» στο πάρκο των μικρών καταρρακτών.
Πρόκειται για μια παραλλαγή του γνωστού παραμυθιού «Η ωραία κοιμωμένη» του Σαρλ Περώ,  μια ιστορία που θα μας διδάξει να αγαπάμε και να φροντίζουμε το περιβάλλον Με αυτό το δρώμενο το Εδεσσαϊκό Θέατρο, αποχαιρετά τη  θεατρική περίοδο 2015-2016 και δίνει ραντεβού με τους μικρούς φίλου,ς τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: