Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Στα όρια τους οι πολίτες... Αγανακτισμένος πολίτης "μπούκαρε" στην Τράπεζα με το αγροτικό!

Σε απόγνωση οδηγούνται καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες πολίτες που στα χρόνια της οικονομικής κρίσης έχει ανατραπεί η ζωή τους.
Οι Μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της χώρας όλα αυτά τα χρόνια το μονο που έχουν καταφέρει είναι να οδηγήσουν στα όρια της κατάρευσης επιχειρήσεις, οικογενειακούς προϋπολογισμούς και φυσικά την ανθρώπινη αξοπρέπεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πράξη απόγνωσης ενός πολίτη, που χθές το μεσημέρι και μετα από την απαίτηση της τράπεζας για καταβολή οφειλών .... αντί συμψηφισμού με επιτστρεφόμενα που δικαιούνταν, όπως αναφέρουν ποληροφορίες, ανέβηκε στο αγροτικό του και αφού το οδήγησε στην είσοδο της τράπεζας πηδώντας κυριολεκτικά τα σκαλιά, το αφησε εκεί αποκλείοντας κυριολεκτικά της είσοδο και έξοδο. Ακολούθησε ένας μικρός πανικός στους παρευρισκόμενους και τους θαμώνεες των διπλανών καφέ,  αλλά σύντομα και με την έλευση της αστυνομίας σταδιακά αποκαταστάθηκε η τάξη.
Σίγουρα η αντίδραση του συγκεκριμένου πολίτη ξεπερνά τα όρια, αλλά αν σκεφτούμε ότι οι αποφάσεις των πολιτικών αυτής της χώρας έχουν ξεπεράσει αρνητικά τα όρια διαβίωσης χιλιάδων οικογενειών, τότε δεν θα πρέπει να απορούμε αν και στο  μέλλον γίνουμε μάρτυρες ανάλογων συμπεριφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: