Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Αριδαία για τις πολιτικές εξελίξεις, το αγροτικό κ.α.

Στο “Ξενιτίδειο” Πολιτιστικό Κέντρο Αριδαίας η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ  πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση  με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις, το προσφυγικό, τα αγροτικά προβλήματα και τις θέσεις του ΚΚΕ.
 Ομιλητής ήταν ο βουλευτής του Κόμματος Γιάννης Δελής, που έκανε αναφορά στις θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων γύρω απ'αυτές.
    Ο ομιλητής ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του σημείωσε “η πρόταση του ΚΚΕ αποτελεί τη μοναδική διέξοδο προς όφελος του λαού, για μια ανάπτυξη ...
που θα ικανοποιεί το σύνολο των λαϊκών αναγκών. Είναι ρεαλιστική, γιατί υπάρχουν όλες οι αντικειμενικές προϋποθέσεις. Το ζητούμενο είναι να αλλάξει χέρια η εξουσία, να πάρει η εργατική τάξη στα χέρια της τα κλειδιά της οικονομίας, την ιδιοκτησία των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής. Να αποδεσμευτεί η χώρα από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα ισότιμες οικονομικές και εμπορικές σχέσεις με τα άλλα κράτη.Αυτή τη λύση είναι στο χέρι μας να την επιλέξουμε και να την επιβάλλουμε”!

Δεν υπάρχουν σχόλια: