Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Μια 4η θέση για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων 2016

 Στο Κωπηλατοδρόμιο των Ιωαννίνων διεξήχθη στις 23 και 24 Ιουλίου η Β΄ φάση του 82ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 300 αθλητών-τριών από 27 σωματεία όλης της χώρας.
Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών πήρε μέρος σ’ αυτό με έναν αθλητή, τον Γιάννη Παπαχρηστούδη στο σκιφπαίδων, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στα 16 πληρώματα που συμμετείχαν συνολικά. 
  Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων ο Βασίλης Τσαλικίδης. 
Μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε μαζί με τον Κώστα Λεωνίδη, τον Απρίλιο στον Σχινιά, μια μεγάλη διάκριση αποτελεί ...
για τον αθλητή του ΝΟΓ Βασίλη Τσαλικίδη η οριστικοποίηση της συμμετοχής του με την Εθνική ομάδα Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Ο Τσαλικίδης, από τις 17 Ιουνίου βρίσκεται σε προπονητικό κοινόβιο στην Καστοριά και θα είναι μέλος του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών κάτω των 23 ετών.
Σε προπονητικό κοινόβιο Ανάπτυξης δύο αθλήτριες του Ν.Ο. Γιαννιτσών
Η Αιμιλία Χαντζή (2002) και η Βαγγελιώ Φράγκου (2003) θα συμμετάσχουν σε κοινόβια επίλεκτων αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα, που θα γίνουν στον Βόλο και στο Πεθελινό Σερρών αντίστοιχα. Η κλήση των δύο κοριτσιών ήταν συνάρτηση των αποτελεσμάτων σε ειδικά τεστ που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία κάθε χρόνο, καθώς και της παρουσίας τους στους πρόσφατους αγώνες της 9ης  Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης όπου η Χαντζή ήταν 2η στο διπλό σκιφ και η Φράγκου 4η στο σκιφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: