Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Agrofest: Το 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας ετοιμάζεται στα Σέρβια!

Μία μεγάλη διοργάνωση με επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στα Σέρβια της Κοζάνης με σύνθημα: Δουλειά, Καινοτομία, Εξωστρέφεια.
Το Agrofest, το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας πρόκειται να είναι ένα σημείο αναφοράς για την αγροτική παραγωγή, που ήρθε για να μείνει. Διοργανώνεται από τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το .... Επιμελητήριο ΠΕ Κοζάνης με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας.
Το AgroFest, το 1o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί 27-31 Ιουλίου 2016 στο Καμμένο (Τούρκικο) Σχολείο Σερβίων.
Καλούνται παραγωγοί, μεταποιητές και έμποροι, να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα αγροτικό φεστιβάλ υψηλών προδιαγραφών, με επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο θα αποτελέσει σημείο συνάντησης μεταποιητών, εμπόρων, κατασκευαστών μηχανημάτων, επιχειρηματικών συμβούλων, και ανθρώπων της αγοράς.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με την αγροτική επιχειρηματικότητα, τη μεταποίηση, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό.
ενδιαφέροντος για συμμετοχή παραγωγών στο φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.
Πληροφορίες για συμμετοχές στο φεστιβάλ, δίνονται από την κ. Σοφοκλή Μποτονάκη ( Τηλ. 6909909500) και το Δήμο Σερβίων Βελβεντού (Τηλ. 24643 50122).

Δεν υπάρχουν σχόλια: