Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Εξιχνιάσθηκε κλοπή χρηματικού ποσού 8.500 ευρώ και ηλεκτρονικών συσκευών

   Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού, ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και φορτηγού οχήματος, που διαπράχθηκαν το ίδιο βράδυ σε περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας.
Για την υπόθεση, συνελήφθη ένας 38χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος την Τρίτη 13 Σεπτέμβρη, τις πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσε από επιχείρηση σε περιοχή της Ημαθίας χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές, χρησιμοποιώντας Ι.Χ. φορτηγό όχημα, ιδιοκτησίας ... της παραπάνω επιχείρησης, που είχε κλέψει νωρίτερα από περιοχή της Πέλλας.
Εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων την ίδια ημέρα το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 38χρονος από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, να κινείται με το κλεμμένο όχημα στην Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Βέροιας και αφού ακινητοποιήθηκε συνελήφθη.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 38χρονος σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων μέρος των κλεμμένων ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες και αποδόθηκαν μαζί με το Ι.Χ.Φ. όχημα σε εκπρόσωπο της επιχείρησης.
Η συνολική αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται σύμφωνα με τον παθόντα ότι ξεπερνά τις 8.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: