Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Σύσταση "Νεανικής Σκηνής" από το Εδεσσαϊκό Θέατρο

  Το Εδεσσαϊκό Θέατρο, με σκοπό τον εμπλουτισμό της πολιτιστικής ζωής των νέων της πόλης  και θέλοντας παράλληλα να κεντρίσει τον συναισθηματικό κόσμο των εφήβων, προχωρεί σε μια νέα δραστηριότητα που στοχεύει στην διαρκή αναβάθμιση της καλλιτεχνικής και δημιουργικής πορείας του συλλόγου.
Έτσι, στο πλάνο της δράσης της νέας Θεατρικής περιόδου 2016-2017 και στόχο πρωτίστης σημασίας να  διατηρεί ζωντανή μια εστία πολιτισμού, προχωρά στη σύσταση Νεανικής Σκηνής, επιχειρώντας  να μυήσει τους νέους στο μαγικό κόσμο του θεάτρου!....Το Δ.Σ. του συλλόγου,  δίνοντας έμφαση στη ποιότητα που προσφέρει το Εδεσσαϊκό Θέατρο μέσα από παραγωγές με θεατρικό ήθος και προσδοκώντας στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην παρουσίαση του Θεατρικού έργου που έχει επιλεγεί και θα ανοίξει την αυλαία της νεοσύστατης Νεανικής Σκηνής.
Παρακαλούνται όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή την παραγωγή, να παραβρεθούν το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2016 και ώρα 7 το απόγευμα στο εντευκτήριο του συλλόγου, Ίωνος Δραγούμη 35.

Δεν υπάρχουν σχόλια: