Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησε η νέα εκπαιδευτική χρονιά για το ΚΔΑΠμεΑ Γιαννιτσών

Με τις ευχές όλων, με τον καθιερωμένο Αγιασμό και με την παρουσία του δημάρχου Πέλλας Γρηγορίου Στάμκου, του προέδρου της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολου Φάκκα, του προσωπικού, γονέων και μαθητών, ξεκίνησε επισήμως την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, η νέα σχολική χρονιά στο ΚΔΑΠμεΑ, στα Γιαννιτσά (ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου.
Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε από τον π. Κυριάκο Χατζηδήμου, ο δήμαρχος Πέλλας ευχήθηκε σε όλους, εργαζόμενους, παιδιά και γονείς, καλή σχολική χρονιά.
Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ στον χαιρετισμό του επισήμανε ...
την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για την άριστη λειτουργία του Κεντρου, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή και η επιχείρηση με τους συνεργάτες της θα βρίσκονται συνεχώς κοντά στα παιδιά και στους γονείς για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Ο υπεύθυνος Κοινωνικός Λειτουργός του ΚΔΑΠμεΑ κ. Πρόδρομος Ασταρτζής, αναφέρθηκε στη δουλειά όλου του προσωπικού που γίνεται όλα τα χρόνια, μίλησε για την μοναδικότητα αυτών των παιδιών και ευχαρίστησε τη δημοτική Αρχή Πέλλας αλλά και όλους όσοι είναι συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια.
Τις ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους, τον δήμο Πέλλας και την δημοτική επιχείρηση, καθώς και όλους τους εθελοντές και χορηγούς εξέφρασε στον χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και φίλων του ΚΔΑΠμεΑ κ. Χρήστος Παπαδόπουλος.
Το ΚΔΑΠμΕΑ Γιαννιτσών
Το Κέντρο, που για ακόμη μια χρονιά είναι ενταγμένο στα ΕΣΠΑ, δέχτηκε για φέτος και νέους μαθητές που θα έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν σε ένα περιβάλλον γεμάτο διάθεση για δημιουργία, επιστημονική υποστήριξη και στόχο την κοινωνική ένταξη των παιδιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία της ΔΗΚΕΠΑΠ ανήκει στις επιτυχημένες από άποψη λειτουργίας και παροχών, δομές της Κεντρικής Μακεδονίας. Φιλοξενεί καθημερινά περισσότερα από 25 παιδιά με προβλήματα νοητικής και κινητικής υστέρησης.
Το ΚΔΑΠμεΑ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1998 και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την αγάπη όλου του κοινωνικού συνόλου της πόλης και αυτό αποδεικνύεται από την συμμετοχή εθελοντών σε όλες τις δραστηριότητες, αλλά και από τους χορηγούς που μόνιμα πια συνδράμουν στην λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: