Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στην 6η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά

Το πρόγραμμα μέχρι και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου
  Συνεχίζονται από φορείς, συλλόγους, μαθητές, χορωδίες & εθελοντές και με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών, οι εκδηλώσεις στην 6η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά.
Μέχρι και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 6ης Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, που διοργανώνουν ο δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., έχει ως εξής:
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, στις 7.30 το απόγευμα,  οι επισκέπτες της Παραμυθούπολης στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, θα  απολαύσουν μια… «Κρητική  Νότα», με μια μοναδική συναυλία ....
από τον Γιώργο Σφακιανάκη (στη Λύρα). Μαζί του παίζουν ακόμη οι: Νίκος  Τσακνάκης: Κιθάρα, Αλέξανδρος Αλικάκης: Κρουστά και Νίκος  Σιμιτσάκος : Μπάσο.
Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, η εκδήλωση «Μωμόγεροι». Πρόκειται για δρώμενα του Δωδεκαημέρου που θα παρουσιαστούν από την Ποντιακή Καλλιτεχνική Στέγη  Πέλλας & την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Κατερίνης.
Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στον πεζόδρομο, ο Κούλης Ξωτικούλης θα διασκεδάσει τα παιδιά με πολλές εκπλήξεις σε εορταστικό κλίμα.
Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Παιδική Διαδραστική Παράσταση με το έργο «Το Φάλτσο των Χριστουγέννων». Στην ονειρεμένη χώρα των ξωτικών, στον βόριο πόλο, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερα των τελευταίων αιώνων. Κι αυτό γιατί, το αρχιξωτικό, ο Όμπερον, ο δήμαρχος της παραμυθένιας πολιτείας, έχει μια καταπληκτική ιδέα!
Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στον πεζόδρομο, θα ξαναβρίσκεται ο Κούλης Ξωτικούλης για παράσταση στα παιδιά με πολλές εκπλήξεις.
Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, στις 7.00 το απόγευμα, στον πεζόδρομο: Παραδοσιακή  Βραδιά με  Νησιώτικους Παραδοσιακούς Χορούς από τους «Φίλους Παραδοσιακής Μουσικής & Χορού»  Έδεσσας & Χορούς  από την Μακεδονία, από τα   Ενοριακά Δρώμενα Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής  Γιαννιτσών.
Καθημερινά στο σπιτάκι της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» θα μπορούμε να αφήνουμε τις προσφορές μας σε Φάρμακα –Παιχνίδια –Τρόφιμα. Το σπιτάκι υποστηρίζουν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ  Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: