Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Εκδηλώσεις δράσης – προσφοράς και αγάπης.

Ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας του ΕΠΑΛ και του Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας πραγματοποίησαν:
- Διδακτική επίσκεψη-δράση προσφοράς στο Γηροκομείο του Δήμου Έδεσσας . Στην κοινή αυτή δράση  οι μαθητές και μαθήτριες   περιποιήθηκαν την εμφάνιση των  ηλικιωμένων  του Γηροκομείου δίνοντάς τους ταυτόχρονα  χαρά και  δίνοντας το στίγμα και το παράδειγμα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
 - Διδακτική επίσκεψη-δράση προσφοράς στο ...
Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Έδεσσας . Στην κοινή αυτή δράση  του ΕΠΑΛ και του Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας οι μαθητές και μαθήτριες   περιποιήθηκαν τους ηλικιωμένους του Κέντρου εφαρμόζοντας τις γνώσεις που αποκομίζουν από το Σχολείο  δίνοντάς τους ταυτόχρονα  χαρά και  δίνοντας το στίγμα και το παράδειγμα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
- Διδακτική επίσκεψη-δράση προσφοράς στο ΚΑΠΗ  του Δήμου Έδεσσας. Στην κοινή αυτή δράση  του ΕΠΑΛ και του Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας οι μαθητές και μαθήτριες περιποιήθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ, μέτρησαν το σάκχαρο και την πίεση τους και έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο για τους χώρους του ΚΑΠΗ,  δίνοντάς τους ταυτόχρονα  χαρά με τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και πολλές ευχές για τις γιορτές.
- Διδακτική επίσκεψη-δράση προσφοράς στο ΕΕΕΚ Έδεσσας. Στην κοινή αυτή δράση  του ΕΠΑΛ και του Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας οι μαθητές και μαθήτριες   φρόντισαν τους μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Σχολείου, δίνοντάς τους ταυτόχρονα  χαρά και  δίνοντας το στίγμα και το παράδειγμα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: