Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Νεο Δ.Σ. στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων, με έντονη την παρουσία της Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2016, στην Αθήνα, το συνέδριο της Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων που σκοπό την οργλανωση των δράσεων για την αντιμετώπιση του δημογραφκού προβλήματις αλλά και της  στάσης της Κυβέρνησης απέναντι σε αυτό. Αφού διατυπώθηκε η άποψη ότι υπάρχει κυβερνητική αδιαφορία, ομόφωνα αποφασίστηκε η εντατικοποίηση του αγώνα. Κοινή διαπίστωση των συνέδρων ήταν ότι δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο προς αυτήν την κατεύθυνση της λήψης σοβαρών και χωρίς παλινωδίες μέτρων, απεναντίας το κύριο στοιχείο ...
που χαρακτηρίζει την στάση της Κυβέρνησης είναι η αναλγησία και απραξία μπροστά στα δυσμενέστατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ όπου για 4η συνεχή χρονιά οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.
Στις εκλογές που ακολούθησαν εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με το νομό Πέλλας να έχει σημαντική παρουσία αφού πρόεδρος ορίστηκε ο Αντώνης Ντιούδης (πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων επαρχίας Γιαννιτσών) και  αναπληρωματικό μέλος ο Σταύρος Πουρτουλίδης (πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων  επαρχίας Εδέσσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: