Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση της ΝοΔΕ Πέλλας για τον Αξονικό Τομογράφο

Αυτογελοιοποίηση χωρίς τέλος στον Συριζα Πέλλας
Τραγελαφικές και πρωτόγνωρες οι καταστάσεις που βιώνουν οι πολίτες της Πέλλας από τα καμώματα των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας! Η εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου βορά στα μικροκομματικά τους συμφέροντα!
Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη και προκειμένου οι πολίτες όλου του Νομού να γνωρίζουν επακριβώς τι έχει συμβεί, πρέπει να θυμίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία είχε προγραμματίσει την προμήθεια του αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο Γιαννιτσών το Σεπτέμβριο του 2014, με ημερομηνία εγκατάστασης το Φεβρουάριο του 2015......
Παράλληλα είχε εγγράψει στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2015 την προμήθεια αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο της Έδεσσας. Τέλος είχε προϋπολογίσει κονδύλια για την πρόσληψη 4.500 ιατρών σε ολόκληρη την επικράτεια, στον ψηφισμένο προϋπολογισμό του 2015.
Δυο χρόνια μετά ανακοινώνεται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πέλλας, ότι όλα όσα είχαν προγραμματιστεί ήδη από το 2015 θα γίνουν το 2017!
Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο σοφός ελληνικός λαός, αλλά για να δούμε, θα γίνουν τελικά πράξη όσα ανακοινώνονται;
Θα καταφέρουν να συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους;
Θα βάλουν το συμφέρον των πολιτών πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον;
Θα αναγνωρίσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης;
Θα καταλάβουν επιτέλους ότι η υγεία και η περίθαλψη των πολιτών του νομού μας δεν μπορούν να αφήνονται στην τύχη τους;
Το ξέρουμε, στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δυσκολεύονται πολύ να δίνουν σαφείς απαντήσεις για τα προβλήματα του τόπου. Εμείς όμως θα επιμένουμε, συνεχώς, μέχρι να καταλάβουν ότι το καλύτερο που μπορούν κάνουν για αυτόν τον τόπο είναι να παραιτηθούν και να φύγουν!
ΝοΔΕ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: