Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Ευχές και βοήθεια στους φυλακισμένους των φυλακών Διαβατών

Ηθική και υλική στήριξη προσέφερε για έκτη συνεχή χρονιά στους κρατούμενους που βρίσκονται στο Κατάστημα Κράτησης Διαβατών Θεσσαλονίκης η Ενορία αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίσκεψη αντιπροσωπείας της ενορίας, η οποία συνόδευσε ένα μεγάλο όχημα γεμάτο με τις διάφορες προσφορές  από τους πιστούς και φορείς των Γιαννιτσών και της περιοχής ....
και παρέδωσε χρηματικό ποσό για τις ανάγκες 500 περίπου απόρων κρατουμένων, ανδρών και γυναικών.
Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οι εθελοντικές ομάδες: «Το Όραμα των Αμπελιών», «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» Γιαννιτσών, η «Μικρασιατική Εστία Πέλλας», μαθητές σχολείων και ιδιώτες.
Ο Διευθυντής των φυλακών, ο Αρχιφύλακας και οι κοινωνικοί λειτουργοί υποδέχθηκαν με χαρά τους εκπροσώπους της ενορίας, τον Προϊστάμενό της Αρχιμ. Καλλίνικο Δωράκη και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, τους ενημέρωσαν για το απαιτητικό έργο που επιτελούν και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την εκδήλωση της αγάπης τους. Παράλληλα η παραδοσιακή χορωδία της ενορίας έψαλε Χριστουγεννιάτικους ύμνους, κάλαντα και τραγούδια μεταφέροντας το εορταστικό μήνυμα των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: