Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση - απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας από τη ΝοΔΕ Πέλλας Νέας Δημοκρατίας

Με νέα ανακοίνωση της η ΝοΔΕ Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας ασκεί κριτική στις κυβερνητικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και επανέρχεται στο θέμα της εγκατάστασης του Αξονικού Τομογράφου στην Πέλλα. Βέβαια κατηγορεί τους κυβερνητικούς παράγοντες για τοπικιστικά παιχνίδια, αλλά για την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή για την επιλογή του Νοσοκομείου ουδείς λόγος. Το θετικό στην υπόθεση είναι πάντως ότι ο Αξονικός Τομογράφος θα εγκατασταθεί σε Νοσοκομείο της Πέλλας και αυτό γίνεται με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν καταβλήθηκαν προσπάθειες από βουλευτές άλλων κομμάτων στο παρελθόν για το σκοπό αυτό. Σίγουρα στο επικοινωνιακό επίπεδο η κομματική Οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος τα έκανε......
θάλασσα και δικαίως της ασκείται κριτική, αλλά επαναλαμβάνω ότι η ουσία είναι ότι σε λίγο καιρό ο Αξονικός Τομογράφος, ένας η δύο, θα λειτουργούν στην Πέλλα στα δημόσια Νοσοκομεία και οι ανακοινώσεις θα ξεχαστούν σύντομα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση της ΝοΔΕ Πέλλας αναφέρει τα εξής:

Μετά τον αυτοεξευτελισμό έρχεται η αυτογελοιοποίηση για τον 
Σύριζα Πέλλας και τους Βουλευτές του.
Ζητούν τη σιωπή μας αυτοί που καθημερινά διχάζουν την κοινωνία. Δεν αντέχουν την κριτική μάλλον οι «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς για εσάς, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατία έχει αντίλογο! Και εμείς θα είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε ότι με δική σας ευθύνη η χώρα γύρισε πίσω και οι θυσίες όλων των Ελλήνων σκορπίστηκαν στον αέρα.
Μήπως ξεχάσατε πόσο μας κόστισε η «περήφανη» διαπραγμάτευση των κυρίων Τσίπρα και Βαρουφάκη; Μήπως ξεχάσατε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την επιστροφή της οικονομίας στην ύφεση και στην αποσταθεροποίηση;Μήπως ξεχάσατε κιόλας την επιστολή Τσακαλώτου;
Μετά από 9 δις πρόσθετους φόρους, μετά την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, κλάδεμα μισθών και συντάξεων, ασύδοτη επιβολή αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών σε Αγρότες και Ελ. Επαγγελματίες, την μοναδική στα χρονικά της χώρας επιβολή των capitalControls…
Αν δεν ήσασταν εσείς, και η πατρίδα μας θα είχε βγει από τα μνημόνια και τα νοσοκομεία του Νομού μας θα είχαν ήδη αξονικούς τομογράφους. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια!
Η ΝΟΔΕ είναι μία για όλη την Πέλλα και μένει έξω από τα δικά σας τοπικιστικά παιχνίδια, εμείς απαιτούμε να προχωρήσετε άμεσα στην διευθέτηση του ζητήματος ώστε τουλάχιστον το ένα Νοσοκομείο να αποκτήσει άμεσα τον Αξονικό τομογράφο και το δεύτερο το συντομότερο δυνατόν.
Αντί λοιπόν να κάνετε υποδείξεις και να επιθυμείτε την σιωπή μας, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε με μια συγγνώμη προς τους πολίτες του Νομού Πέλλας για τα δύο χαμένα χρόνια, για την απραξία σας και για την ταλαιπωρία που τους έχετε υποβάλλει.
Σας καλούμε έστω και τώρα την τελευταία στιγμή να αποφασίσετε που θα πάει ποιος αξονικός τομογράφος και πότε. Όλα αυτά φυσικά εάν καταφέρουν ποτέ να συνεννοηθούν οι δύο βουλευτές σας στην Πέλλα. Είναι το μόνο χρήσιμο που μπορείτε να προσφέρετε παρά να απαντάτε σε ανακοινώσεις.
Υ.Γ: Όσο για την ‘’ουρά στα σκέλια’’, κάντε το εσείς που όχι μόνο έχετε ουρά αλλά την κουνάτε και χαριτωμέναδιαβάζοντας την επιστολή Τσακαλώτου προς τους Ευρωπαίους.
ΝοΔΕ Πέλλας
Τομέας Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: