Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυμα συνέχισης της προσπάθειας για έναν ισχυρό "Δήμο για όλους" από τον Στάθη Καστερίδη στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδυασμού του

Με μεγάλη  συμμετοχή μελών και φίλων του  Συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα του «Φιλίππειου» στα Γιαννιτσά η εκδήλωση για την κοπής της πίτας.
Στην εισαγωγική του ομιλία ο επικεφαλής του Συνδυασμού και δημοτικός σύμβουλος Στάθης Καστερίδης αναφέρθηκε στην παρουσία του Συνδυασμού του στα Δημοτικά πράγματα στο χρόνο που πέρασε, σημειώνοντας ότι  «είναι ο μόνος Συνδυασμός που ασκεί δημιουργική αντιπολίτευση με προτάσεις και όραμα για το μέλλον του δήμου Πέλλας».
Έδωσε το στίγμα ...
μιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα μπορούσε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της υπάρχουσας νομοθεσίας, για τον «Καλλικράτη», ακόμα και μέσα στο ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία 7 χρόνια.
Με την άσκηση αρμοδιοτήτων που μπορούννα επιφέρουν ριζικές αλλαγές, χωρίς ιδιαίτερο κόστος,  για τη βελτίωση της καθημερινότητας! Αναφέρθηκε σε προτάσεις που έθεσε κατά καιρούς στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι οποίες λοιδορήθηκαν από τη δημοτική αρχή. Προτάσεις που θα γίνουν πράξη όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου ο Συνδυασμός «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Μίλησε ο κ Στάθης Καστερίδηςγια ένα δήμο ενωμένο, ένα δήμο για όλους!  Με διεκδικήσεις και οργανωμένο, αναπτυξιακό σχεδιασμό. Με ανταποδοτική κοινωνική προσφορά προς τους δημότες.
Σχετικά με την συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει το Υπουργείο Εσωτερικών για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη» ο κ. Στάθης Καστερίδης, δεσμεύθηκε ότι εγκαίρως θα καλέσει τις λοιπές Δημοτικές παρατάξεις, τα κόμματα, τους φορείς και τους πολίτες σε μια ημερίδα να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.
Όπως επισήμανε σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις επόμενες Δημοτικές εκλογές ο Συνδυασμός «ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη θα είναι παρών!

Σε περίπτωση επανεξέτασης του χωροταξικού του νόμου Καλλικράτη και το αίτημα των κατοίκων για αυτονόμηση του πρώην δήμου Κρύας Βρύσης, είπε  ότι «αν η Τοπική κοινωνία ας πούμε με ένα δημοψήφισμα, αποφασίσει να υπάρξει ξανά αυτόνομος ο Δήμος Κρύας Βρύσης, εμείς δεν θα πάμε απέναντι. Δεν θα το αρνηθούμε!».
Ενημέρωσε ότι από την επόμενη Κυριακή αρχίζει τις επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες για να ενημερωθεί και να ακούσει τις προτάσεις των κατοίκων.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας – που ήταν… πέντε τουλάχιστον με πέντε φλουριά και τα αντίστοιχα δώρα – για την παράταξη και όλους τους παρισταμένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: