Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Ο απόηχος της επίσκεψης του Νίκου Παππά στην Πέλλα

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα διήμερη περιοδεία στην Πέλλα. Η επίσκεψή του στην περιοχή ξεκίνησε την Πέμπτη από τα Γιαννιτσά, όπου ο Νίκος Παππάς πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τοπικά θέματα αλλά και από τις αναπτυξιακές προοπτικές που προκύπτουν από την είσοδο της χώρας στη νέα ψηφιακή εποχή. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Νίκος Παππάς μίλησε σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση ...
στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε σε όσα έχει επιτύχει η Κυβέρνηση τα δύο τελευταία έτη, ενώ σημείωσε πως με τη διαρκή διαπραγμάτευση αποφεύχθηκε η καταστροφή της κοινωνίας.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «υπάρχει χάσμα μεταξύ της σκληρής, εμφυλιοπολεμικής, νεοφιλελεύθερης δεξιάς του κ. Μητσοτάκη και της μεγάλης αριστερής προοδευτικής παράταξης που εμείς εκφράζουμε». Κλείνοντας την ομιλία του, ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως «δικός μας στόχος είναι μια βιώσιμη, διατηρήσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, που θα απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες».
Την Παρασκευή, ο Υπουργός επισκέφθηκε την Κοινότητα Αρχάγγελου Αλμωπίας, το πιο απομακρυσμένο χωριό της Πέλλας, επ’ αφορμή της ολοκλήρωσης εγκατάστασης του ευρυζωνικού δικτύου στην περιοχή. Ο Νίκος Παππάς, κατά τη συνάντησή του με κατοίκους, αναφέρθηκε στα οφέλη της ψηφιακής ανάπτυξης, ενώ συζήτησε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρχάγγελου, Διονύση Δρένο, θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.
Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου από τον Αρχάγγελο, ο Υπουργός ανέφερε: «Σήμερα είναι μια “μαύρη” επέτειος για την πατρίδα μας, η υπεράσπιση της Δημοκρατίας είναι μια διαδικασία διαρκής. Θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις και ειδικά αυτές που φιλοδοξούν να παίξουν σοβαρό ρόλο στα πολιτικά πράγματα να μην αφήνουν κανένα παράθυρο για το ξέπλυμα στη συνείδηση του ελληνικού λαού της δικτατορίας. Και τα στελέχη τους, όμως, που έχουν υπηρετήσει παρατάξεις, οι οποίες καθαγίαζαν τη χούντα, θα πρέπει να δηλώσουν ευθαρσώς ότι έχουν μετακινηθεί από εκείνες τις θέσεις τους που τους επέτρεπαν να έχουν συχνή αλληλογραφία με δικτάτορες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: