Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Αστυνομικό δελτίο συμβάντων στην Πέλλα

-Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών κλοπή οχήματος. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών για κατά περίπτωση κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι δύο 19χρονοι στις αρχές του προηγούμενου μήνα στα Γιαννιτσά, αφαίρεσαν μία μοτοσυκλέτα, την οποία στη συνέχεια πούλησαν σε έναν 23χρονο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο οποίος με τη σειρά μεταπούλησε την κλεμμένη μοτοσυκλέτα σε έναν 20χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίσθηκε  και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ...
ο ένας 19χρονος είχε τοποθετήσει μέρη της παραπάνω μοτοσυκλέτας σε δική του, ενώ από την κατοχή του άλλου 19χρονου κατασχέθηκε μία μοτοσυκλέτα με αλλοιωμένα στοιχεία κυκλοφορίας.
-Εξιχνιάσθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας κλοπή και απόπειρα κλοπής από κατάστημα. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου άνδρα και μιας 30χρονης γυναίκας. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, την 26-5-2017 προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 220 ευρώ. Επιπλέον την 31-5-2017 από το ίδιο κατάστημα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: