Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ενημέρωση σχετικά με το Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών

Πρόκειται να διεξαχθεί Θερινό Σχολείο Μαθηματικών στα Γιαννιτσά, το οποίο θα είναι ένα 4ήμερο ομιλιών από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου και διοργανώνεται από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών (η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο σχολικά έτη γύρω από τα μαθηματικά και την εκπαίδευση και πρόσφατα απέκτησε και νομική υπόσταση ως επιστημονικός - μορφωτικός σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας.
Πιο συγκεκριμένα:....

Θα διενεργούνται κάθε μέρα ομιλίες και δραστηριότητες, δύο το πρωί και δύο το απόγευμα, εκτός από το απόγευμα της τελευταίας ημέρας.
Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Λυκείου, αλλά και σε τελειόφοιτους Γυμνασίου (είναι επιθυμητό, κυρίως για τους τελειόφοιτους Γυμνασίου, να έχουν σχετική ευχέρεια στα μαθηματικά).
Στόχος είναι η παρουσίαση μαθηματικών προβληματισμών και επεκτάσεων στα πλαίσια των σχολικών γνώσεων που έχουν οι μαθητές, καθώς και η καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά.
Ομιλητές θα είναι καθηγητές μαθηματικών από τα Γιαννιτσά, αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών, ανάμεσά τους και Καθηγητές Πανεπιστημίου.
Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ (και αν περιλαμβάνει διαμονή και διατροφή, 150 ευρώ).
Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί από τη σελίδα fb.com/SummerSchoolMathGiannitsa
να ενημερωθεί σχετικά με νέα / ανακοινώσεις,
να επικοινωνήσει με υπεύθυνους και
να υποβάλει αίτηση συμμετοχής (από το κουμπί «Εγγραφή»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: