Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

«Τίτλοι τέλους για το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου»

Το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου πραγματοποιήθηκε με την φιλοδοξία να προσφέρει στο ευρύ κοινό υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία, αξιοποιώντας το υπαίθριο απαράμιλλου κάλους χώρο της Γαβαλιώτισσας, με κύριο στόχο να τονωθεί και να προβληθεί η τοπική και όχι μόνο ερασιτεχνική Θεατρική παραγωγή. Το πλαίσιο ξεκάθαρο, χαρακτηριστικό και της φετινής διοργάνωσης: μια συνάντηση θεατρικών ομάδων, πέρα από αξιολογήσεις, με ποικιλία μορφών και θεμάτων, με έργα Ελλήνων και ξένων Θεατρικών συγγραφέων.
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν η νεοσύστατη Θεατρική ομάδα Περίκλειας Αλμωπίας, η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού-Θεατρικού συλλόγου  ....
Αλμωπίας «ΕΚΦΡΑΣΗ»,  η επίσης νεοσύστατη Θεατρική ομάδα Νάουσας «ΣΑΝΙΔΙ», η  Θεατρική ομάδα «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» Βέροιας. Την αυλαία του Φεστιβάλ έκλεισε η Θεατρική ομάδα της νεοσύστατης Νεανικής Σκηνής του Εδεσσαϊκού Θεάτρου την Τρίτη 22 Αυγούστου, άρτι αφιχθείσα με τιμητική διάκριση από το 15ο Φεστιβάλ Θεάτρου Κορίνθου.
Στα φιλοξενούμενα Θεατρικά σχήματα, μετά το πέρας της εκάστοτε παράστασης , απονεμήθηκαν αγαλματίδια, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής και παρατέθηκε γεύμα. Οι Θεατρικές ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, προσέφεραν πέρα από τις εξαιρετικές ερμηνείες, την καλή τους διάθεση και κυρίως αυτό που χαρακτηρίζει όλους τους ερασιτέχνες, την κατάθεση ψυχής επί σκηνής και μόνο γι αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων και ευχαριστιών εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: