Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση της δημάρχου Σκύδρας με το συντονιστή της Κίνησης «Προοδευτικοί Πολίτες για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας»

Ο  Γιάννης Μαγκριώτης, Συντονιστής της Κίνησης «Προοδευτικοί Πολίτες για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας», συναντήθηκε με την δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου και με στελέχη της διοίκησης του Δήμου.
Ο Γιάννης Μαγκριώτης παρουσίασε:
Τους στόχους και το πλαίσιο λειτουργίας της Κίνησης  καθώς και τις βασικές πρωτοβουλίες και προτάσεις της, για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα κατέθεσε τις ειδικότερες προτάσεις, για την ανάπτυξη της Περιφερικής Ενότητας Πέλλας και ειδικότερα,....
του δήμου Σκύδρας και επισήμανε  τις βασικές αδυναμίες και τα λάθη, της σημερινής διοίκησης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην συζήτηση που ακολούθησε, η δήμαρχος παρουσίασε τα έργα και τις δράσεις που έχει αναπτύξει, όπως και τις πολλές διεκδικήσεις, τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από την Κυβέρνηση.
Ακόμη, συμφωνήθηκε, ότι είναι αναγκαία η ανάπτυξη, ενός ολοκληρωμένου και ιεραρχημένου προγραμματικού σχεδίου, για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και της Περιφερικής Ενότητας Πέλλας, αλλά και ειδικότερα του δήμου Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: