Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σκύδρα.

Σκηνικό λαμπερό και πολύχρωμο ομορφαίνει τη Σκύδρα καθώς πλησιάζουν  οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Στο κέντρο της πλατείας Δημοκρατίας Σκύδρας, απέναντι από το Δημαρχείο, ξεχωρίζει και φέτος το  εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Έλατο που το άναμμα των φώτων του θα επισημοποιήσει τις γιορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Δήμο Σκύδρας, μέσω του Ενιαίου Φορέα Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.).
Η εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικών δέντρων θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 κι ώρα 19:00, με τη μουσική συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής....
 Θ΄ ακολουθήσουν ποικίλες εκδηλώσεις που θα προσφέρουν  κέφι, χαρά και ψυχαγωγία ειδικά στους μικρούς  φίλους που θα έχουν την τιμητική τους με τον Άγιο Βασίλη να τους υποδέχεται μαζί με τους βοηθούς του μοιράζοντας δωράκια.
Παράλληλα, διάφορα παιχνίδια μ΄ εμψυχωτές - διασκεδαστές,  βεγγαλικά, μουσικές, χορούς, τραγούδια και δωρεάν παραδοσιακές λιχουδιές θα ζεστάνουν το χειμωνιάτικο αυτό βραδινό.
Αξίζει να τονιστεί ότι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 κι ώρα 18:00΄ θα πραγματοποιηθεί η γιορτή του Κ.Δ.Α.Π. Αρσενίου, στην πλατεία του χωριού

Δεν υπάρχουν σχόλια: